Aslan Mert
Hectopat
- Makaleler
- 2
@Prime777
Henuz oyanamadim ama cok kisi tarafindan tavsiye edilen https://store.steampowered.com/sub/320795/ bu var. 26 Ekim'de Cadılar Bayramı gelecek orada indirime girecek olan https://store.steampowered.com/app/714120/Little_Misfortune/?l=turkish bu var. Undertale ve tam olarak hikayeli denir mi bilmem ama ve basini oynayip, begenmedigim hemen sildigim ancak herkes tarafindan tavsiye edilen Cuphead var ayrica mevsim indirimini bekleyin simdi 80 liraya almayin mevsim indiriminde 36 liraya inecek olan unmetal mizah yonu agir bir oyun var. Teknik anlamda 40 lira EA Play ile yukarida soyledigim Star Wars oyunu simdilik aklima gelenler bunlar.
@Prime777 sizin sevecenizi dusundugum Epic de Wolf amoung us var.
Hocam bende EA Play alacağım Steam'dan PC için BF5'i tek ayrı alacağım Online modu varmış uzun soluklu oynarım. Sizce alınır mı? Bir senelik?
BF v Online var ama 'BF42 vs BF5' konusundaki mesaj BF42 vs BF5 buradaki muhabbet yuzunden, ustelik 100 liraya indiği indiirm de yeni bitmiş, tavsiye etmiyorum. Herkesin en azindan 40 lira verip fallen order oynamasını isterim ama 500 lira BF v + 480 lira 1 yil EA Play biraz fazla. Siz en iyisi yeni bir konu açın ki daha çok kişi fikir belirtebilsin. Belki sadece 1 yil EA Play alınıp abonelikten tum BF serisi deneyimlenip sonbahar veya kis indirimde EA App (eski adi Origins, EA'nin kendi dijital oyun servisi) veya belki Steam'den indirimde alinabilir ya da o paraya 6 ay Game Pass alınır icinde zaten EA Play de var hatta tüm bu abonelikler daha kisa süreli bile alinabilir çünkü bahsettigim indirimlere az kaldı. Ancak ne yaparsaniz yapın Nays kart kullanın. Yuzde 20 (ama toplamda maksimum 100 lira) para iadesi yapiyor. Ayrica en fazla gunde bir defa ve haftada 4 defa olmak üzere tek seferde 50 lira alışverişinde de minimum 5 lira veriyor. Arka arkaya Game Pass alınabiliyor ama bir gun arayla alınabiliyor mu bilmiyorum, eger alınıyorsa onumuzdeki 4 gun her gün 1 kere Game Pass al, 1 kazi kazan kazi derken gunun sonunda 16*4 (80'nin yuzde 20'si 16 eder) + 5*4 = 84 (3 is gunu icinde kartina iade olur) dolayisyla 4 kere Game Pass alirsan 1 tanesi amorti oluyor ve basta 400, para iadeleri ile 310 lira harcayarak 5 ay Game Pass uyeliginiz olur. Hem EA Play hem Game Pass oyunlarini oynarsiniz. İndirim zamani da ilginizi ceken Online oyunu tamamen satin alirsiniz.
Teşekkür ederim Steam bakiyem varda harcamam gerekiyor yoksa Nays ile alırım sağ olasın.Bf'yi kacırdım tüh 20 kasıma kadar takip etcem düşerse alırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.