EA Play alınır mı?

keremovic29

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Game Pass'in fiyatları malum 1 ayı olmuş 160 TL 1 yıllık EA Play 250 TL sizce alınır mı? Alınırsa hangi platformdan almalıyım Steam'den mı EA App'den mı?

Arkadaşlar Game Pass'in fiyatları malum 1 ayı olmuş 160 TL 1 yıllık EA Play 250 TL sizce alınır mı? Alınırsa hangi platformdan almalıyım Steam'den mı EA App'den mı?

BF 2024 ve FIFA için almıştım bende geçen gün alınabilir bence.

Ben EA'in oyunlarına bağlı kalmadan bir sürü oyun oynamak istediğim için Game Pass almıştım. Çünkü zaten Battlefield'ı, FIFA'ları oynamış veya bitirmiştim. Daha önce hiç oynamadıysanız veya Game Pass'i Battlefield vb. için almak istiyorsanız EA Play daha mantıklı.

Ben EA'in oyunlarına bağlı kalmadan bir sürü oyun oynamak istediğim için Game Pass almıştım. Çünkü zaten Battlefield'ı, FIFA'ları oynamış veya bitirmiştim. Daha önce hiç oynamadıysanız veya Game Pass'i Battlefield vb. için almak istiyorsanız EA Play daha mantıklı.

Eskiden Game Pass'im mevcuttu mecbur zam gelince kapattırdım.

Fifa 23 oynarım, diğer ea-play kütüphanesindeki Mass Effect gibi oyunlarda bende yok 1 sene içerisinde oynarım diyorsanız hemen almanızı öneririm. Yıllık fiyatı şu an için çok uygun, içerisinde barındırdığı içeriğe bakmak gerekirse. Ve kesinlikle steamden almanı öneriyorum 20 kasımdan önce.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı