EA Play Crysis açılmıyor

Makaleler
3
Daha fazla  
Crysis açılmıyor.
1613130675577.png

1613130692842.png

1613130708073.png
Anahtar vermesini bekliyorum 5 dakika oldu ama hala aynı yazı. Ne yapmam lazım?

Şu an için, hiçbir şey.

Herkes aynı sorundan şikayetçi. Ben oyunu daha önceden satın almama rağmen aynı sorunu yaşıyorum.

Şu an için, hiçbir şey.

Herkes aynı sorundan şikayetçi. Ben oyunu daha önceden satın almama rağmen aynı sorunu yaşıyorum.
10 gün sonra bitecek ama EA Play. Bitirmek istiyordum bu oyunu.

Bu sorunun çözümü yok maalesef. Yabancı bir forumda 64 bit işletim sisteminden kaynaklandığını yazmışlar bu sorunun ama bana pek mantıklı gelmedi. Birkaç Steam dosyası değişikliği önermişler. Fakat Steam'in sistem dosyalarında değişiklik yapmayı açıkçası ben tavsiye etmem. Kalkar bir de hesabına bir şey olur falan belli olmaz.

Bu sorunun çözümü yok maalesef. Yabancı bir forumda 64 bit işletim sisteminden kaynaklandığını yazmışlar bu sorunun ama bana pek mantıklı gelmedi. Birkaç Steam dosyası değişikliği önermişler. Fakat Steam'in sistem dosyalarında değişiklik yapmayı açıkçası ben tavsiye etmem. Kalkar bir de hesabına bir şey olur falan belli olmaz.

Ben Crysis'in dosyalarını değiştirerek 64 Bit uyumlu yapmıştım. Bu sefer de cd/dvd bulunamadı dedi.

Crysis açılmıyor.
Anahtar vermesini bekliyorum 5 dakika oldu ama hala aynı yazı. Ne yapmam lazım?

Valla bayağı zaman geçti farkındayım ama hala ihtiyacınız varsa çözümü rehberimde önceden paylaşmıştım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı