FurkanYasarrr Decapat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #1 Bir arkadas preparing aşamasında kaldıgımda yardım etmıstı son kısım bura kaldı. 2-3 saattir böyle devam ediyor ne yapacağımı bilemedim.
Bir arkadas preparing aşamasında kaldıgımda yardım etmıstı son kısım bura kaldı. 2-3 saattir böyle devam ediyor ne yapacağımı bilemedim.
AhmetKonyaspor Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 2.266 Çözümler 7 6 Aralık 2023 #2 Nasıl çözdünüz acaba? Artı 0 Eksi
M Muhammet ali kaya Centipat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 6 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #3 FurkanYasarrr dedi: Eki Görüntüle 2032135 Bir arkadas preparing aşamasında kaldıgımda yardım etmıstı son kısım bura kaldı. 2-3 saattir böyle devam ediyor ne yapacağımı bilemedim. Genişletmek için tıkla... Sorunu nasıl çözdün cevaplıyabilir misin? Artı 0 Eksi
FurkanYasarrr dedi: Eki Görüntüle 2032135 Bir arkadas preparing aşamasında kaldıgımda yardım etmıstı son kısım bura kaldı. 2-3 saattir böyle devam ediyor ne yapacağımı bilemedim. Genişletmek için tıkla... Sorunu nasıl çözdün cevaplıyabilir misin?