Sidepie Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 144 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Palit GTX 1650 OC Ryzen 3 3100 Gigabyte B450M S2H 8GB 3200mhz cl16 Neoforza RAM Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #1 EA Play'den Battlefield 1 indiriyordum sonra hata indirmeyi durdurdum durdurunca indirme bir türlü başlamadı dowloand Manager açılmamaya başladı. Şu an da oyunun dosyaları (%66'sı) bilgisayarımda yer kaplıyor sorunu nasıl çözerim?
EA Play'den Battlefield 1 indiriyordum sonra hata indirmeyi durdurdum durdurunca indirme bir türlü başlamadı dowloand Manager açılmamaya başladı. Şu an da oyunun dosyaları (%66'sı) bilgisayarımda yer kaplıyor sorunu nasıl çözerim?
Fatih emre61 Decapat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Mart 2023 #2 @Sidepie aynı sorun bende de var orıgını actıgımda ea yonlendırıp orıgını kaldırıyor benım ea sorun mu var bır turlu yapamadım Dosya Ekleri bf.png 204,6 KB · Görüntüleme: 74
@Sidepie aynı sorun bende de var orıgını actıgımda ea yonlendırıp orıgını kaldırıyor benım ea sorun mu var bır turlu yapamadım
ugurjakoben Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 17 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #3 Bu adamlar hiçbir şeyi hak etmiyor kaç senedir aynı sorun var hala daha çözülmedi. Ucube oyun servisleriyle birlikte batarlar umarım.
Bu adamlar hiçbir şeyi hak etmiyor kaç senedir aynı sorun var hala daha çözülmedi. Ucube oyun servisleriyle birlikte batarlar umarım.