EA Play Game Pass'te aktif hale geldi!

Ben aldım beyler, arrivederci!

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-03-18 230351.png
    Ekran görüntüsü 2021-03-18 230351.png
    781,4 KB · Görüntüleme: 56
Günlere gerek yok ya yarına kalmadan stabilize olur bu, bende bi 30 dk gecikmenin ardından rayına oturdu her şey ve BF5'i çekmeye başladım bile. Uygulamaların güncel olduğundan emin olun, gerisi kendiliğinden yoluna giriyor. 👍

Bu Game Pass yıllık olarak daha ucuza alınmıyor mu yoksa sabit 30 mu?
Şuna bir göz at hocam.

Müthiş haber ya gerçekten. Game Pass zamanla Netflix, Spotify gibi bir şey olacak işte. Nasıl ki Netflix dizi/film, Spotify müzik sunuyorsa Game Pass'e de ne var ne yoksa bütün oyunlar gelecek ve aylık cüzi bir üyelikle biz bunları oynayacağız. Beni inanılmaz heyecanlandırdı bu EA Play hamlesi. Direkt olarak yenileyeceğim üyeliğimi fena hak ediyorlar :)

Müthiş haber ya gerçekten. Game Pass zamanla Netflix, Spotify gibi bir şey olacak işte. Nasıl ki Netflix dizi/film, Spotify müzik sunuyorsa Game Pass'e de ne var ne yoksa bütün oyunlar gelecek ve aylık cüzi bir üyelikle biz bunları oynayacağız. Beni inanılmaz heyecanlandırdı bu EA Play hamlesi. Direkt olarak yenileyeceğim üyeliğimi fena hak ediyorlar :)
Bütün oyunların gelme imkanı yok. Diyelim ki geldi sen onu cüzi miktara oynaymazsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı