O zaman bakiyeyi edeyim hocam dokunmadim bakiyeye 200+40+40 bakiye yukledim. Kullanmadigim icin hepsi iade olur degil mi karta?Aynı şekil son 14 günde aldıysan ve hiç harcamadıysan iade edebiliyorsun.
![]()
Steam İadeleri
store.steampowered.com
O zaman bakiyeyi edeyim hocam dokunmadim bakiyeye 200+40+40 bakiye yukledim. Kullanmadigim icin hepsi iade olur degil mi karta?Aynı şekil son 14 günde aldıysan ve hiç harcamadıysan iade edebiliyorsun.
![]()
Steam İadeleri
store.steampowered.com
Tabii steam üzerinden alman lazım, hazır kodu iade edemezsinAynı şekil son 14 günde aldıysan ve hiç harcamadıysan iade edebiliyorsun.
![]()
Steam İadeleri
store.steampowered.com
O zaman bakiyeyi edeyim hocam dokunmadim bakiyeye 200+40+40 bakiye yukledim. Kullanmadigim icin hepsi iade olur degil mi karta?
Evet hocam, bu kisimdan yukledim. Olur o zaman degil mi? Kusura bakmayin ayni soruyu iki kere sormus gibi oldum.Tabii steam üzerinden alman lazım kodu iade edemezsin
Daha önce iade etmediğim için kesin bir şey diyemem ama sitesinde yazılana göre hiç kullanmamışsan ve son on dört gün içerisinde almışsan iade edebilmen lazım.Evet hocam, bu kisimdan yukledim. Olur o zaman degil mi? Kusura bakmayin ayni soruyu iki kere sormus gibi oldum.
Tamamdir hocam cok tesekkurler o zaman bakiyeyi iade edip ea playi etmiyorum.Daha önce iade etmediğim için kesin bir şey diyemem ama sitesinde yazılana göre hiç kullanmamışsan ve son ön dört gün içerisinde almışsan iade edebilmen lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.