R reredo Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 495 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Aralık 2020 #1 Ay'ın 15'inde Xbox Game Pass for PC alırsam buna EA Play dahil midir, yoksa illa Xbox Game Pass Ultimate mi almam lazım?
Ay'ın 15'inde Xbox Game Pass for PC alırsam buna EA Play dahil midir, yoksa illa Xbox Game Pass Ultimate mi almam lazım?
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.952 Makaleler 4 Çözümler 57 2 Aralık 2020 #2 15 Aralıkta PC'ye geleceği yazıyor. Artı 0 Eksi
temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.652 Makaleler 2 Çözümler 12 2 Aralık 2020 #3 reredo dedi: Ay'ın 15'inde Xbox Game Pass for PC alırsam buna EA Play dahil midir, yoksa illa Xbox Game Pass Ultimate mi almam lazım? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Ayrı ücreti olacaktır. Artı 0 Eksi
reredo dedi: Ay'ın 15'inde Xbox Game Pass for PC alırsam buna EA Play dahil midir, yoksa illa Xbox Game Pass Ultimate mi almam lazım? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Ayrı ücreti olacaktır.
FarukS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 1.866 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #4 temmuzz dedi: Sanmıyorum. Ayrı ücreti olacaktır. Genişletmek için tıkla... Harici bir ücret ödemeden Gamepass Ultimate' e gelmişti. Bence ücretsiz bir şekilde gelir. Artı 0 Eksi
temmuzz dedi: Sanmıyorum. Ayrı ücreti olacaktır. Genişletmek için tıkla... Harici bir ücret ödemeden Gamepass Ultimate' e gelmişti. Bence ücretsiz bir şekilde gelir.
temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.652 Makaleler 2 Çözümler 12 2 Aralık 2020 #5 FarukS dedi: Harici bir ücret ödemeden Gamepass Ultimate' e gelmişti. Bence ücretsiz bir şekilde gelir. Genişletmek için tıkla... Gamepass ultimate konsol fiyatı ile, PC gamepass ücreti aynı değil. Konsolda EA play aylığı 12₺. Gamepass yoksa. Artı 0 Eksi
FarukS dedi: Harici bir ücret ödemeden Gamepass Ultimate' e gelmişti. Bence ücretsiz bir şekilde gelir. Genişletmek için tıkla... Gamepass ultimate konsol fiyatı ile, PC gamepass ücreti aynı değil. Konsolda EA play aylığı 12₺. Gamepass yoksa.
KS KS R reredo Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 495 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Aralık 2020 #6 temmuzz dedi: Gamepass ultimate konsol fiyatı ile, PC gamepass ücreti aynı değil. Konsolda EA play aylığı 12₺. Gamepass yoksa. Genişletmek için tıkla... Yani ultimate'e gelir diyorsunuz ? Artı 0 Eksi
temmuzz dedi: Gamepass ultimate konsol fiyatı ile, PC gamepass ücreti aynı değil. Konsolda EA play aylığı 12₺. Gamepass yoksa. Genişletmek için tıkla... Yani ultimate'e gelir diyorsunuz ?
temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.652 Makaleler 2 Çözümler 12 2 Aralık 2020 #7 Konsol Ultimate’ine geldi zaten. Artı 0 Eksi