Çözüldü EA Play ile FIFA 22 oynanabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mkarhan21

Hectopat
Daha fazla  
Yıllık 250 TL'ye EA Play almayı düşünüyorum. FIFA 22 oynamak için 23'ü zaten bilgisayarım kaldırmıyor, Steam üzerinden yıllık EA Play alırsam FIFA 22 oynayabilir miyim, veya deneme süresi mi var?

Çözüm
Evet oynarsınız. Zaten FIFA direkt olarak EA'ye bağlı olduğu için Steam'den de alsanız Epic'den de alsanız EA ile hesap oluşturup aldığınız platforma bağlayıp EA ile giriş yapmak zorunda kalacaktınız. O yüzden evet girebilirsiniz. Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim iyi sosyaller dilerim herkese.
Evet diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet hocam oynayabilirsiniz. EA play mantığı da Xbox Game Pass gibi. Ödediğiniz ay kadar oyuna erişiminiz olur.

Evet oynarsınız. Zaten FIFA direkt olarak EA'ye bağlı olduğu için Steam'den de alsanız Epic'den de alsanız EA ile hesap oluşturup aldığınız platforma bağlayıp EA ile giriş yapmak zorunda kalacaktınız. O yüzden evet girebilirsiniz. Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim iyi sosyaller dilerim herkese.

Çözüm
Hocam tamam doğru bilgi veriyorsunuz, açıklama da kısmen var birazı laf kalabalığı. Bunu sizden daha önce belirten insanlar da var. Konu sahibi çözüm olarak kimi isterse işaretleyeceğine karar verir. Mesajında "çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim" diyenlere gerçekten gıcık kapıyorum. Forumda yardım için mi varsınız yoksa profil süsü olsun diye çözüm dilenmek için mi?

Evet oynayabiliyorsunuz. Fakat gamepad sıkıntı çıkardığı için oynayamıyorum.

Ekleyeceğim teşekkürler.

Doğru da çözüm olarak işaretleme yerini bulamadım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…