Hocam tamam doğru bilgi veriyorsunuz, açıklama da kısmen var birazı laf kalabalığı. Bunu sizden daha önce belirten insanlar da var. Konu sahibi çözüm olarak kimi isterse işaretleyeceğine karar verir. Mesajında "çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim" diyenlere gerçekten gıcık kapıyorum. Forumda yardım için mi varsınız yoksa profil süsü olsun diye çözüm dilenmek için mi?Evet oynarsınız. Zaten FIFA direkt olarak EA'ye bağlı olduğu için Steam'den de alsanız Epic'den de alsanız EA ile hesap oluşturup aldığınız platforma bağlayıp EA ile giriş yapmak zorunda kalacaktınız. O yüzden evet girebilirsiniz. Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim iyi sosyaller dilerim herkese.
Evet oynarsınız. Zaten FIFA direkt olarak EA'ye bağlı olduğu için Steam'den de alsanız Epic'den de alsanız EA ile hesap oluşturup aldığınız platforma bağlayıp EA ile giriş yapmak zorunda kalacaktınız. O yüzden evet girebilirsiniz. Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim iyi sosyaller dilerim herkese.
Hocam tamam doğru bilgi veriyorsunuz, açıklama da kısmen var birazı laf kalabalığı. Bunu sizden daha önce belirten insanlar da var. Konu sahibi çözüm olarak kimi isterse işaretleyeceğine karar verir. Mesajında "çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim" diyenlere gerçekten gıcık kapıyorum. Forumda yardım için mi varsınız yoksa profil süsü olsun diye çözüm dilenmek için mi?
Rapora tıklayın en aşağının bir üstünde çözüm yazıyor. Onu işaretleyin ve gönderin.Doğru da çözüm olarak işaretleme yerini bulamadım zaten![]()
Ekleyeceğim teşekkürler.
Doğru da çözüm olarak işaretleme yerini bulamadım zaten![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.