demircay Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 2.145 Makaleler 1 Çözümler 19 26 Temmuz 2022 #1 RAM 8 Ekran kartı 2060 İşlemci R7 1700 Selam; EA Play aldım Steam üzerinden. Eşimle birlikte It Takes Two oynamak istiyorum fakat, oyunlar Origin hesabıma eklenmiyor ve çalışmıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Selam; EA Play aldım Steam üzerinden. Eşimle birlikte It Takes Two oynamak istiyorum fakat, oyunlar Origin hesabıma eklenmiyor ve çalışmıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Çözüm demircay 26 Temmuz 2022 erendemiray7 dedi: Ben de steam üzerinden aldım da origin hesabına eklenir mi bilmiyorum steam kütüphanesinden oynayabilirsin istersen. Genişletmek için tıkla... Kütüphaneden tıklıyorum zaten, origin'i açıyor oradan. Oyuna giremiyorum hiçbir türlü. Origin'in sitesinden linkleme işlemi gerçekleştirdim. Sorunum çözüldü.
erendemiray7 dedi: Ben de steam üzerinden aldım da origin hesabına eklenir mi bilmiyorum steam kütüphanesinden oynayabilirsin istersen. Genişletmek için tıkla... Kütüphaneden tıklıyorum zaten, origin'i açıyor oradan. Oyuna giremiyorum hiçbir türlü. Origin'in sitesinden linkleme işlemi gerçekleştirdim. Sorunum çözüldü.
erendemiray7 Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 944 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #2 Ben de steam üzerinden aldım da origin hesabına eklenir mi bilmiyorum steam kütüphanesinden oynayabilirsin istersen. Artı 0 Eksi
Ben de steam üzerinden aldım da origin hesabına eklenir mi bilmiyorum steam kütüphanesinden oynayabilirsin istersen.
KS KS demircay Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 2.145 Makaleler 1 Çözümler 19 26 Temmuz 2022 #3 erendemiray7 dedi: Ben de steam üzerinden aldım da origin hesabına eklenir mi bilmiyorum steam kütüphanesinden oynayabilirsin istersen. Genişletmek için tıkla... Kütüphaneden tıklıyorum zaten, origin'i açıyor oradan. Oyuna giremiyorum hiçbir türlü. Origin'in sitesinden linkleme işlemi gerçekleştirdim. Sorunum çözüldü. Son düzenleme: 26 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
erendemiray7 dedi: Ben de steam üzerinden aldım da origin hesabına eklenir mi bilmiyorum steam kütüphanesinden oynayabilirsin istersen. Genişletmek için tıkla... Kütüphaneden tıklıyorum zaten, origin'i açıyor oradan. Oyuna giremiyorum hiçbir türlü. Origin'in sitesinden linkleme işlemi gerçekleştirdim. Sorunum çözüldü.