EA Play kullanan arkadaşlar sürümden memnun musunuz? Almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz? Alma amacım FIFA 21, BF 1 ve BF 5 oynamak. Bir de abonelik nasıl iptal ettiriliyor?
Oyunu almakla kalmayın. EA Play ile oyununuzdan daha fazlasını alın. Üyeler daha fazla ödül, daha özel içerik ve Xbox One ve Xbox Series X|S'de en iyi EA oyunlarına sınırsız erişim kazanır.
FIFA 21, 9 Eylül'e ertelenmiş çıkmayabilir gibi geliyor bana net bir kanıt bulamadım. Sadece BF 1 ve 5'i EA Play ile mi yoksa tekte almak mı daha mantıklıdır acaba.
FIFA'yı içermiyor, boşuna o yüzden almayın. FIFA oynamak için Origin'den Play PRO aboneliği almak gerekiyor. Onun da yıllığı 100 Euro. Yani 1000 TL'ye yakın bir fiyat.
Oyunu almakla kalmayın. EA Play ile oyununuzdan daha fazlasını alın. Üyeler daha fazla ödül, daha özel içerik ve Xbox One ve Xbox Series X|S'de en iyi EA oyunlarına sınırsız erişim kazanır.
FIFA 21 çıktığında sadece 10 saatlik bir deneyim yaşatıcak bize. FIFA 21 için değmez yani. Ayrıca Microsoft Mağaza’dan da almanızı önermem çünkü Mağazadan indirdiğiniz herhangi bir oyuna mod veya Türkçe yama kuramazsınız. Ayrıca emin olmamakla beraber Mağazadaki EA Play XBOX için.
Asıl soruya gelirsek alınır mı alınır. Neden mi? Bu fiyatlar artık düşmeyecektir. Horizon Zero Down nasıl bir daha 75₺’ye düşmeyecekse bunun için de durum aynıdır.
Peki nerden alınır? Aylık alırsam Originden alırdım. Steam’e göre daha fazla oyun içeriyor. Yıllık alsaydım Steam’den alırdım. Çünkü Origin’deki EA Play ile aynı ücreti ödüyoruz. O ekstra oyunlar illaki gelecektir.
Aa doğru Xbox içinmiş özür dilerim. EA Play bence şuanki fiyatına göre aylığı alınabilir ama yıllığı çok fazla zam aldı fiyatı 65'dan 169'a çıktı, yıllığı mantıksız bence.