EA Play iyi mi? Almak mantıklı mı?

witlaus

Hectopat
Yer
Bursa
EA Play kullanan arkadaşlar sürümden memnun musunuz? Almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz? Alma amacım FIFA 21, BF 1 ve BF 5 oynamak. Bir de abonelik nasıl iptal ettiriliyor?

Almak mantıklı mı bilmiyorum ama Steam'den almak mantıksız, Steam'de gereksiz pahalı Microsoft'un sitesinden alın.

Son düzenleme:
FIFA 21 çıktığında sadece 10 saatlik bir deneyim yaşatıcak bize. FIFA 21 için değmez yani. Ayrıca Microsoft Mağaza’dan da almanızı önermem çünkü Mağazadan indirdiğiniz herhangi bir oyuna mod veya Türkçe yama kuramazsınız. Ayrıca emin olmamakla beraber Mağazadaki EA Play XBOX için.

Asıl soruya gelirsek alınır mı alınır. Neden mi? Bu fiyatlar artık düşmeyecektir. Horizon Zero Down nasıl bir daha 75₺’ye düşmeyecekse bunun için de durum aynıdır.

Peki nerden alınır? Aylık alırsam Originden alırdım. Steam’e göre daha fazla oyun içeriyor. Yıllık alsaydım Steam’den alırdım. Çünkü Origin’deki EA Play ile aynı ücreti ödüyoruz. O ekstra oyunlar illaki gelecektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı