EA Play Key sorunu ne zaman çözülür?

5 TL olunca herkes atladı. Crysis 1 oynamak istiyorsanız yeni sistemlerde çok sıkıntılı. 64 Bit sorunu mevcut. İnternet üzerinde dosyalar var. Fakat güvenli olmayabilir.
Detaylı bilgi bu konuda yazıyor: Çözüm: EA Play ve EA oyunları neden etkinleştirilemiyor?. Benim sorum ise bu sorun ne zaman çözülecek? EA Play'in fiyatı 10 Mart'ta eski haline geri dönecek o zamana kadar çözülür mü?

Hocam Crysis 1 oyununu oynadıysanız bence Crysis 2'den başlayın direk. Ben öyle yaptım.

5 TL olunca herkes atladı. Crysis 1 oynamak istiyorsanız yeni sistemlerde çok sıkıntılı. 64 Bit sorunu mevcut. İnternet üzerinde dosyalar var. Fakat güvenli olmayabilir.

Hocam Crysis 1 oyununu oynadıysanız bence Crysis 2'den başlayın direk. Ben öyle yaptım.
Hocam Crysis serisine hiç başlamadım acaba direkt olarak 2. oyundan başlayıp sadece 2 ve 3'ü bitirsem nasıl olur?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı