Crysis'ı muhakkak deneyin zevk vermez ise Buyrun gelin beni burda (!) Türkçe dublaj kurarak oynayın ve Crysis 2 ile başlayın derim Crysis 1 aşırı sıkıcı.
Crysis 1- Türkçe Dublaj
Crysis 2- Türkçe Dublaj
Crysis 3-Türkçe Dublaj
Virüs&Trojan& Fidye yazılım yoktur Güvenilir link'ler. Kaspersky- Comodo- Malwarebytes ile seçici Tarama yaptırabilirsin.
Oyunda yüzlerce saatim var, hileci var ancak her tur gelmiyor. Hikaye kısmını daha çok sevmek başka şey, "Battlefield'i Battlefield yapan hikayesidir" demek başka şey. İkincisini söylersen gülünç oluyor.
Oyunda yüzlerce saatim var, hileci var ancak her tur gelmiyor. Hikaye kısmını daha çok sevmek başka şey, "Battlefield'i Battlefield yapan hikayesidir" demek başka şey. İkincisini söylersen gülünç oluyor.
Üzgünüm ama orada "bence" demen bir şey değiştirmiyor, serinin ağır bastığı yönü çevrimiçi oyun moduyken senin "Battlefield'i Battlefield yapan online kısmı değildir" sözün her türlü beni güldürüyor.
Üzgünüm ama orada "bence" demen bir şey değiştirmiyor, serinin ağır bastığı yönü çevrimiçi oyun moduyken senin "Battlefield'i Battlefield yapan hikayesidir" sözün her türlü beni güldürüyor.