EA Play oyunlarına girerken "The Game does not appear to be installed" hatası (Steam)

136092

Kilopat
Arkadaşlar selam, Steam üzerinden EA Play aldım. Günlerdir oyunları indiriyorum. Bitti hepsi ama oyunlara girmeye çalıştığımda şöyle diyor; "The game STAR WARS™ Battlefront™ II does not appear to be installed. Please install it or try relaunching the game". Oyun ismi değişiyor, Battlefield oluyor veya başka bir şey. Oyun kurulu, Origin kurulu ama böyle diyor. Çıldıracağım. Zorla yüklediğim oyunları bana sildirdi. Nasıl çözeriz bu durumu?

Son düzenleyen: Moderatör:
EA Desktop Beta kullanıyor olsanız çözüm basitti. App Recovery ile hallediliyordu ama silip yeniden yüklemeyi denediniz mi? Origin hesabınızın eşlendiğinden emin misiniz? Oyunların kurulu olduğu dizini farklı bir yere taşıyıp denediniz mi? Örneğin D: Steam kısmına kuruyorsanız C: Steam deneyebilirsiniz.

Oyunların kurulu olduğu dizinde Türkçe bir karakter varsa değiştirin. Olmazsa Origin'i silip kurmayı deneyin.

EA Desktop Beta kullanıyor olsanız çözüm basitti. App Recovery ile hallediliyordu ama silip yeniden yüklemeyi denediniz mi? Origin hesabınızın eşlendiğinden emin misiniz? Oyunların kurulu olduğu dizini farklı bir yere taşıyıp denediniz mi? Örneğin D: Steam kısmına kuruyorsanız C: Steam deneyebilirsiniz.

Oyunların kurulu olduğu dizinde Türkçe bir karakter varsa değiştirin. Olmazsa Origin'i silip kurmayı deneyin.

Aklınıza gelebilecek her şeyi denedim, tüm forumları gezdim. Hiçbir şekilde çözülmedi. İade etmek istedim, iadeyi de kabul etmedi Steam. Eğer bir çözüm bulursam güncelleyeceğim mesajımı. Teşekkürler.

Oyunun kurulu olduğu dizini paylaşır mısınız? Bu sorunun şimdiye kadar deneyim ettiğime göre iki çözümü ve sebebi oluyor. Sizdeki farklıysa biraz daha detaylı incelememiz gerekebilir.

Oyunun kurulu olduğu dizini paylaşır mısınız? Bu sorunun şimdiye kadar deneyim ettiğime göre iki çözümü ve sebebi oluyor. Sizdeki farklıysa biraz daha detaylı incelememiz gerekebilir.
Kendim D diskine kütüphane klasörü açtım, oraya kurdum (Steam üzerinden). Crysis'i de oraya kurdum ama o çalışıyor. Battlefield ve Star Wars oyunu açılmıyor. Kütüphane klasörünün adını değiştirdim yine aynı kaldı açılmadı.

Bu sorunu Steam'dekiler değil Origin'deklier çıkarıyor zaten. Eğer klasörün adını kütüphane yaptıysanız hatalı, Türkçe karakter var. Oyun dizinini paylaşın. Misal:

2021-05-28 23_05_46-Window.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı