EA Play Pro alınır mı?

fahoistan

Femtopat
Katılım
22 Ağustos 2023
Mesajlar
70
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
EA Play Pro alınır mı? İçinde FIFA gibi başka oyunlar var mı ve Game Pass ile karşılaştırır mısınız? EA Play'ın en guzel yanı FIFA 24 çıktığı gıbı gelecekmiş.
 
Yeni çıkan EA oyunlarının süre sınırlaması olmadan oynanabilmesi güzel. Dead Space Remake ve Star Wars Jedi Survivor'a yüzlerce para vereceğime oradan bitirdim mesela. Ancak Game Pass hem kütüphane olarak hem de fiyat olarak çok daha avantajlı. Bir aylık alıp oyunları bitirir ve aboneliği sonlandırırdım. Ancak EA Sports FC 24'ü oynamak istiyorsanız satın almak yerine oradan oynamak daha mantıklı. Zaten her yıl yenisi gelip eskisi geri planda kalıyor.
 
Yeni çıkan EA oyunlarının süre sınırlaması olmadan oynanabilmesi güzel. Dead Space remake ve Star Wars Jedi Survivor'a yüzlerce para vereceğime oradan bitirdim mesela. Ancak Game Pass hem kütüphane olarak hem de fiyat olarak çok daha avantajlı. Bir aylık alıp oyunları bitirir ve aboneliği sonlandırırdım. Ancak EA Sports FC 24'ü oynamak istiyorsanız satın almak yerine oradan oynamak daha mantıklı. Zaten her yıl yenisi gelip eskisi geri planda kalıyor.

Hocam benım EA Play ısteme tek sebebım EA FC 24 ve hem Xbox hem de EA Play Pro alamam veya ayrı olarak EA Play Pro da alacak bütçe yok.
 
Bildiğim kadarıyla konsollarda EA Play Pro yok. Game Pass Ultimate olursa PC'de de EA Play kullanabilirsiniz. Şahsen öyle kullanıyorum.
 
EA Play Pro var ben kullanıyorum.
Burada sadece PC için olduğu yazıyor. Abonelik varsa PC'deki Xbox üzerinden görülebilir diyor. Siz nasıl konsolda kullanıyorsunuz?
Kaynak:
Başka bir kaynak:
EA Forum bile yok demiş.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı