Steam EA Play Pro ile açılan FC 24 hesabı ile giriş yapılabilir mi?

Dostlar biliyorsunuz, FIFA oyunları çıktıktan 3-4 ay sonra güzel indirimler alıyor. Şimdi oyunu aylık 150 TL karşılığı EA Play Pro ile oynasam, ileride Steam'da indirime girdiği zaman satın alsam aynı Ultimate Team hesabından devam edebilir miyim sizce?
Ultimate Team ilerlemelerin EA hesabına kaydediliyor oynarken. Dolayısıyla oyunu Steam'den alıp Steam hesabın ile EA hesabını birbirine bağlarsan kaldığın yerden devam edersin oynamaya.

Ultimate Team ilerlemelerin EA hesabına kaydediliyor oynarken. Dolayısıyla oyunu Steam'den alıp Steam hesabın ile EA hesabını birbirine bağlarsan kaldığın yerden devam edersin oynamaya.
EA Play Pro'dan oynarsan Ultimate Edition almışsın gibi 4600 FP geliyormuş. O FP'leri kullandıktan sonra Steam'den Standard Edition almak sıkıntı yaratmaz umarım.

EA Play Pro'dan oynarsan Ultimate Edition almışsın gibi 4600 FP geliyormuş. O FP'leri kullandıktan sonra Steam'den Standard Edition almak sıkıntı yaratmaz umarım.
Yaratacağını düşünmüyorum. Geçen sene Ultimate sürümü ön sipariş verip bonusları kullandıktan sonra iade etmiştim. Daha sonra standart versiyonu satın alıp devam etmiştim bir problem olmamıştı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı