EA Play Pro ile EA FC 24 hangi sürümüne sahip olunuyor?

Abiler bir şey danışacaktım. Şimdi EA Pro yıllık üyeliği alsam hem FIFA24 hem de diğer Pro da olan oyunları oynayabiliyor muyum? Mesela Dead Space'in yeni versiyonu gibi.

Evet oynarsın.

Bende şimdi standart sürüm var, malum şimdi giremiyorum. EA Play alıp 10 saatlik deneme sürümünü oynayabiliyor muyum?

Hocam Steam derdin yoksa al EA Play Pro gitsin 700 TL üstüne 100 TL katsan Baldur's Gate gibi oyunları alabilirdin.

Bende şimdi standart sürüm var, malum şimdi giremiyorum. EA Play alıp 10 saatlik deneme sürümünü oynayabiliyor muyum?

EA Play Pro alırsan Ultimate sürüm oluyor sınırsız oynayabiliyorsun.

Abiler bir şey danışacaktım. Şimdi EA Pro yıllık üyeliği alsam hem FIFA24 hem de diğer Pro da olan oyunları oynayabiliyor muyum? Mesela Dead Space'in yeni versiyonu gibi.

Mesela yeni Battlefield çıkarsa Ultimate sürümü onda da oluyor ve bütün EA oyunlarını oynayabiliyorsun yeni çıkan. Ben standart FIFA almaktansa Baldur's Gate 3 ve Cyberpunk DLC'si si aldım EA Play Pro var 1 yıllık FC 25 çıkınca onu da oynayabileceğim.

Son düzenleme:
Merhabalar FC24 için EA Play pro üyeliği yapmak istiyorum ancak Steam üzerinden EA Play aylık abone olmak istediğimde pro seçeneği sunulmuyor tarafıma. Bu hususta yardımcı olabilecek bir arkadaşımız mevcut mudur?​

merhaba FC24 için EA Play Pro üyeliği yapmak istiyorum ancak Steam üzerinden EA Play aylık abone olmak istediğimde Pro seçeneği sunulmuyor tarafıma. Bu hususta yardımcı olabilecek bir arkadaşımız mevcut mudur?​

Steam üzerinden EA Play Pro alamazsınız. EA App uygulamasından almanız gerekiyor.

üstadlar, ea play den fc24 almanın dezavantajı var mı? steamdeki oyundan farklı bir oyun mu? ne kaybederim? ayrıca 1 yıllık üyelikten bahsediyoruz. 1 yılın sonunda üyeliği uzatmazsam oyuna erişimim olmuyor mu?

1 yılın sonunda oyuna erişemezsiniz eğer ödemeyi yenilemezseniz tabii, şahsi tavsiyem şu an eğer sadece FC24 için girecekseniz bu sisteme girmeyin derim, hayır ben farklı oyunlarına da göz atacağım derseniz o zaman girebilirsiniz. Tek oyun odaklı düşünürseniz eğer sizi fazlasıyla zarara sokacaktır diyelim ki 1 sene oynadınız ve oyunuda epey sevdiniz oyun sizin olmadığı için ödeme yapmadığınız için oyuna tekrar erişmek için bir defa daha 1000 TL vereceksiniz bu da size oyunu 2 bin TL'ye satmış gibi olacaktır. Bir avantajı şu olabilir yeni çıkan FC25 oyunundada üyelik devam ettirirseniz oynayacaksınız. Ben oyunu sevdiğiniz senaryo üzerine konuştum. Ama siz derseniz ki ben her çıkan FIFA'yı iyi kötü deneyimlemek oynamak istiyorum o zaman eğer zam görmez ise sistem her yıl 1000 TL verip sadece FIFA odaklıda düşünebilirsiniz yanına da gelen oyunlar tuzu biberi olur. Kolay gelsin...

Üstadlar, EA Play'den FC24 almanın dezavantajı var mı? Steam'deki oyundan farklı bir oyun mu? Ne kaybederim? Ayrıca 1 yıllık üyelikten bahsediyoruz. 1 yılın sonunda üyeliği uzatmazsam oyuna erişimim olmuyor mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı