Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.355 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 27 Aralık 2020 #11 furs0n dedi: EA Play aldığımız zaman steamde oyun saati olarak profilimizde yer alıyor mu? Bir de başarım veya kart düşürebiliyor muyuz oynadığımız oyunlardan? Genişletmek için tıkla... Ben Origin'den almıştım o yüzden bilgim yok.
furs0n dedi: EA Play aldığımız zaman steamde oyun saati olarak profilimizde yer alıyor mu? Bir de başarım veya kart düşürebiliyor muyuz oynadığımız oyunlardan? Genişletmek için tıkla... Ben Origin'den almıştım o yüzden bilgim yok.
blueearrow Centipat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #13 emmabtw dedi: İade kabul edildi arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... İade kabul edildi demişsin para yattımı EA Play iade edince?
emmabtw dedi: İade kabul edildi arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... İade kabul edildi demişsin para yattımı EA Play iade edince?
Coda Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 3 2 Nisan 2021 #14 emmabtw dedi: Ben EA Play aldım Steam'den 1 yıllık ama 1 ay geçti sıkıldım. Açıkcası çok da oynamadım, 1 2 oyun yükledim birkaç saat oynadım. İade talebi etsem para geri gelir mi? Ya da kullanmadığım geri kalan ayların iadesi yapılır mı, bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Steam desteğe yaz ben yanlışlıkla almıştım iade ettiler paramı.
emmabtw dedi: Ben EA Play aldım Steam'den 1 yıllık ama 1 ay geçti sıkıldım. Açıkcası çok da oynamadım, 1 2 oyun yükledim birkaç saat oynadım. İade talebi etsem para geri gelir mi? Ya da kullanmadığım geri kalan ayların iadesi yapılır mı, bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Steam desteğe yaz ben yanlışlıkla almıştım iade ettiler paramı.