- Makaleler
- 4
Sorum başlıktaki gibi dostlar. BF5'te çok oyunculu oynamak istiyorum ama Steam'de göremedim. Oynayabilir miyim? Veya nasıl oynayabilirim? Bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Dostum Steam'ın mağazasında mı Battlefield 5. Ben göremedim de. Sayfasından derken kastınız nedir ?EA Play'in katalogunda gözükmüyor fakat aldığınız takdirde Battlefield V'in sayfasından ekleyebilirsiniz.
EA Play aldıysanız Steam'in arama kutucuğuna Battlefield V yazın ve 'Hemen oynayın' kısmından ekleyin.Dostum Steam'ın mağazasında mı Battlefield 5. Ben göremedim de. Sayfasından derken kastınız nedir ?
Teşekkür ederim hocamEki Görüntüle 856605
Evet oynayabilirsin.
Tamamdır, teşekkürler. Alıyorum şuan 1 aylık.EA Play aldıysanız Steam'in arama kutucuğuna Battlefield V yazın ve 'Hemen oynayın' kısmından ekleyin.
Teşekkür ederim dostum.Evet oynanır hocam. Katalogda gözükmeyebilir ama içine dahil. Sanırım FIFA hariç bütün EA oyunları şu an ona dahil. FIFA da 10 saat sınırı var.
![]()
Save 95% on Battlefield™ V on Steam
This is the ultimate Battlefield V experience. Enter mankind’s greatest conflict with the complete arsenal of weapons, vehicles, and gadgets plus the best customization content of Year 1 and 2.store.steampowered.com
TeşekkürlerSteam EA Play'de BF5 oynanabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.