- Makaleler
- 29
Daha fazla
Ben aldgımda dead space serisini bitirirm felan dedim battıfled v den çıkamadım.Nasıl yok?
Eki Görüntüle 1560000
Nasıl yok?
Eki Görüntüle 1560000
Bundan önceki aylık indirimi eski abonelerden bazıları alabilmişti. Ben de yıllık gelir diye bekliyorum ama zor gibi.Almayın, yıllık paket indirime giriyor arada onu alın yoksa o kampanyadan faydalanamazsınız. Bu indirimlerden yararlanmak için önceden indirimli EA Play almamış olmanız lazım. 1 ay içın yıllıktan olmak istemezsiniz.
Onun acısını yeni çıkacak bir oyunu 1200 TL'den koyarak çıkartır.Geçen sene 3 aylık 30 TL'ye almıştım. Bu sıralar EA beklenmedik indirimler yapıyor. Battlefield 1 30 TL olmuş bugün.
İptal etiginizde paranız gelmez sadece birdahaki ayı yenilemyi kapatırsanız.Evet kullanabilirsinizSteam bakiyesi ile alabiliyor muyum ? Alıp hemen ardından iptal etsem 1 ay kullanabilir miyim ?
Tamam alayım madem. 8 liralık bakiye bir şey değil. Teşekkürler.İptal etiginizde paranız gelmez sadece birdahaki ayı yenilemyi kapatırsanız.Evet kullanabilirsiniz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.