Eymenefe1555 Hectopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #1 Benim eski EA hesabımda FIFA 22 ve FIFA 23 indirmiştim ama yeni hesap açmak zorunda kaldım gene üyelik aldım, oyunlar yeni üyeliğe geçer mi?
Benim eski EA hesabımda FIFA 22 ve FIFA 23 indirmiştim ama yeni hesap açmak zorunda kaldım gene üyelik aldım, oyunlar yeni üyeliğe geçer mi?
sametege1905 Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 408 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #2 Eymenefe1555 dedi: Benim eski EA hesabımda FIFA 22 ve FIFA 23 indirmiştim ama yeni hesap açmak zorunda kaldım gene üyelik aldım, oyunlar yeni üyeliğe geçer mi? Genişletmek için tıkla... Oyunları bi daha yüklemem gerekir mi anlamında soruyorsunuz heralde. Hayır gerekmez direkt oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Eymenefe1555 dedi: Benim eski EA hesabımda FIFA 22 ve FIFA 23 indirmiştim ama yeni hesap açmak zorunda kaldım gene üyelik aldım, oyunlar yeni üyeliğe geçer mi? Genişletmek için tıkla... Oyunları bi daha yüklemem gerekir mi anlamında soruyorsunuz heralde. Hayır gerekmez direkt oynayabilirsiniz.
KS KS Eymenefe1555 Hectopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #3 Maalesef olmadı ama cevap yazdığınız için teşekkürler. sametege1905 dedi: Oyunları bir daha yüklemem gerekir mi anlamında soruyorsunuz herhalde. Hayır gerekmez direkt oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir soru daha sormam lazım EA FC 24 indiriyorum da 3 MB indirme hızı var oyun 49 GB kaç saatte iner EA App kullanıyorum. Eymenefe1555 dedi: Maalesef olmadı ama cevap yazdığınız için teşekkürler. Bir soru daha sormam lazım EA FC 24 indiriyorum da 3 MB indirme hızı var oyun 49 GB kaç saatte iner EA App kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ve ethernet kullanıyorum Eymenefe1555 dedi: Maalesef olmadı ama cevap yazdığınız için teşekkürler. Bir soru daha sormam lazım EA FC 24 indiriyorum da 3 MB indirme hızı var oyun 49 GB kaç saatte iner EA App kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ve ethernet kullanıyorum Son düzenleme: 2 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
Maalesef olmadı ama cevap yazdığınız için teşekkürler. sametege1905 dedi: Oyunları bir daha yüklemem gerekir mi anlamında soruyorsunuz herhalde. Hayır gerekmez direkt oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir soru daha sormam lazım EA FC 24 indiriyorum da 3 MB indirme hızı var oyun 49 GB kaç saatte iner EA App kullanıyorum. Eymenefe1555 dedi: Maalesef olmadı ama cevap yazdığınız için teşekkürler. Bir soru daha sormam lazım EA FC 24 indiriyorum da 3 MB indirme hızı var oyun 49 GB kaç saatte iner EA App kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ve ethernet kullanıyorum Eymenefe1555 dedi: Maalesef olmadı ama cevap yazdığınız için teşekkürler. Bir soru daha sormam lazım EA FC 24 indiriyorum da 3 MB indirme hızı var oyun 49 GB kaç saatte iner EA App kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ve ethernet kullanıyorum