Çözüldü EA App EA Play üyeliği hangi durumlarda iptal edilebilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yigitefe9147

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1 ay sonra FC26 çıkacak. ben çıktığında oyunu direkt almayıp önce EA Play üyeliği alarak birkaç ay oynamak ilk indirime girdiğinde de oyunu almak, ondan sonra da EA Play üyeliğini iptal etmek istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü? (EA Play Pro üyeliği değil normal olanı)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@wrfo16, EA Play normal abonelikle 1 ay veya dediğiniz gibi birkaç ay deneyemez. Pro sürüm almadığı sürece 10 saatlik deneme hakkı var.

EA SPORTS FC™ 26'da Kulüp Senindir ve 19 Eylül’den itibaren kullanılabilir EA Play* 10 saatlik erkenden erişim denemesiyle.
1756394161545.png

Eğer değişmediyse EA Play ile sadece 10 saat oynatıyor yeni çıkan oyunları. EA Play Pro olmadan FC26 oynayabileceğinizi sanmıyorum uzun süreli. Abonelikte diğer abonelikler ile aynı, istediğiniz zaman iptal edersiniz, yenilemezsiniz.

Arkadaşlar 1 ay sonra FC26 çıkacak. Ben çıktığında oyunu direkt almayıp önce EA Play üyeliği alarak birkaç ay oynamak ilk indirime girdiğinde de oyunu almak, ondan sonra da EA Play üyeliğini iptal etmek istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü? (EA Play Pro üyeliği değil normal olanı)

FC26'yı EA Play normal üyeliğiyle çıktığı gibi oynayabilirsin, birkaç ay dener oynarsın, indirimde tam sürümü satın aldıktan sonra da EA Play üyeliğini iptal edebilirsin; oyun hesabında kalıcı olarak senin olur, hiçbir sorun yaşamazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:

FC26'yı EA Play normal üyeliğiyle çıktığı gibi oynayabilirsin, birkaç ay dener oynarsın, indirimde tam sürümü satın aldıktan sonra da EA Play üyeliğini iptal edebilirsin; oyun hesabında kalıcı olarak senin olur, hiçbir sorun yaşamazsın.

Teşekkürler kankam.

Eğer değişmediyse EA Play ile sadece 10 saat oynatıyor yeni çıkan oyunları. EA Play Pro olmadan FC26 oynayabileceğinizi sanmıyorum uzun süreli. Abonelikte diğer abonelikler ile aynı, istediğiniz zaman iptal edersiniz, yenilemezsiniz.

Bende öyle gördüm o yüzden kafam karıştı.

@wrfo16, EA Play normal abonelikle 1 ay veya dediğiniz gibi birkaç ay deneyemez. Pro sürüm almadığı sürece 10 saatlik deneme hakkı var.

EA SPORTS FC™ 26'da Kulüp Senindir ve 19 Eylül’den itibaren kullanılabilir EA Play* 10 saatlik erkenden erişim denemesiyle.
1756394161545.png

Çözüm

Eki Görüntüle 2564563

Teşekkür ederim, şimdi anladım. Pro sürümle normal sürümü karıştırmışım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı