Çözüldü EA Play var olmasına rağmen yok gibi gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Agony1376

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bende Game Pass Ultimate var. Bu aboneliğin yanında EA Play geliyor. Ben 1 ay önce FIFA 23 oynadım şimdi indirmek istediğimde EA Play yok gibi gözüküyor hesap aynı.

Çözüm
Xbox uygulamasinda ayarlara git. Biraz asagi kaydir. Bagli hesaplar yaziyor. Orada EA secenegi olacak. EA hesabina gir.

Çözdüm hocam EA in sitesinden account settingse girip bağlantıları yönet dedim. Xbox bağlı gözüküyordu kaldırıp tekrar bağladım oldu şu an ama 2024'e kadar bir daha kaldıramayacakmışım bağlantıyı, neden anlamdım.

Xbox uygulamasinda ayarlara git. Biraz asagi kaydir. Bagli hesaplar yaziyor. Orada EA secenegi olacak. EA hesabina gir.

Artık tazıyor hocam play diye.
EA launcheri acinca isminin altinda Play yaziyor mu?
Böyle:
1691408971185.png

Yazmiyorsa xbox uygulamasina gidip, baglantilara bak. EA hesabin bagli mi.

Son düzenleme:

Çözdüm hocam EA in sitesinden account settingse girip bağlantıları yönet dedim. Xbox bağlı gözüküyordu kaldırıp tekrar bağladım oldu şu an ama 2024'e kadar bir daha kaldıramayacakmışım bağlantıyı, neden anlamdım.

Artık tazıyor hocam play diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı