EA play zamlandı!

Böyle şaçmalık olamaz bence ilk alanlar ucuza aldı şimdi alanlar pahalı bari biraz daha zaman geçseydi daha 2 saat anca oldu.

Adamlar "fiyatlarımızı değiştirmeyeceğiz" diye bir açıklama mı yapmış? İsterse 1 dakika sonra yükseltir. Uygunsa alırsınız uygun değilse almazsınız. Oynayacak oyun ve firma mı kalmadı? Firmaya mail atarsın şikayetini dile getirirsin, olumsuz dönüş yaparlarsa bir daha EA ürünü almazsın. Fiyat arttı diye arkasından ağlanacak bir şey değil. EA zam yaptı diye Dünya'nın sonu falan mı geldi?

Sistemim eski olmasaydı ve işsiz biri olmasaydım sırf Battlefield V için senelik 170 Tl'ye alırdım. Hal böyleyken 65 TL'den alamadığına üzülmeyen yine biz fakirler oldu.

Ülkenin çoğunluğu asgari ücret kazanıyor. Yıllık 65 TL olsa bu adam için cidden çok güzel bir şey ama sağ olsunlar 170 TL yaptılar.
EA Türkiyede asgari ücret şu kadar biz böyle yapalım bu fiyatlarını dediğini sanmıyorum . Adamlarında bir kar amacı maalesef ki var. Keşke bu zamanı çıkmadan akıl etseler dide . Böyle tatsız bir olay olmasaydı

65 TL diye reklam yapıp değiştirmek etik değildir EA savunuculuğu yapma burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…