EA Play'de indirme yaparken hız düşüyor

LongLiveOttoman

Hectopat
Daha fazla  
Xbox Game Pass'im üzerinden EA Play'den oyun indirdiğim zaman, 1000 megabit internetimle 1 megabayt 500 kilobayt arasında gidip geliyorum. Game Pass üzerinden EA Play harici bir indirme yaptığım zaman 15-30 megabayt arası değişiyor. İlgilenecek arkadaşlara teşekkür ederim.(Düzeltme: Arada 10 megabaytlara varıyo ama sonrasında düşük seyretmeye devam ediyo.)

Son düzenleme:
Xbox Game Pass'im üzerinden EA Play'den oyun indirdiğim zaman, 1000 megabit internetimle 1 megabayt 500 kilobayt arasında gidip geliyorum. Game Pass üzerinden EA Play harici bir indirme yaptığım zaman 15-30 megabayt arası değişiyor. İlgilenecek arkadaşlara teşekkür ederim.

Bende EA Play üzerinden indiriyorum ama genelde 90-100 mb/s arası oluyor sende anormal bir durum var. Tabii yoğunluk olursa karşı tarafın upload düşükse sende de düşmesi normal.

Bende EA Play üzerinden indiriyorum ama genelde 90-100 mb/s arası oluyor sende anormal bir durum var. Tabii yoğunluk olursa karşı tarafın upload düşükse sende de düşmesi normal.
Belki ondan olabilir çünkü normalde internetimle herhangi bir yerden indirme yaparken asla bu kadar düşük indirme hızım olmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı