Steam EA Racing Mega Collection satıştan kaldırıldı

Paketteki çoğu oyunu EA Play PRO ile 1 ay boyunca oynayabilirsiniz sanıyorum.
1 ay neyime yeter be dostum. Nfs Heat'te 100 saatim var ve hala daha oynuyorum.

Hocam sıkmayın canınızı NFS oyunları zaman zaman çok güzel indirime giriyorlar. Ben de alamadım diğer NFS'ler var diye. Asıl benim aklım GRID Legends'e takılmıştı.
Amazon onu bedava vermişti hocam. Nfs Heat, Grid Legends ve Mass Effect Legendary Edition olması lazım.

1 ay neyime yeter be dostum. Nfs Heat'te 100 saatim var ve hala daha oynuyorum.

Amazon onu bedava vermişti hocam. Nfs Heat, Grid Legends ve Mass Effect Legendary Edition olması lazım.
Evet onları kaçırdığıma üzülmüştüm. Mass Effect Legendary özellikle, tekrar bitirebilirdim. :)

Bundan sonra God of War bile bedava olsa sevinmem. Nfs çocukluğumun en tatlı serisiydi, o zamanlardan süre gelen hevesim hâlâ devam ediyor. Unbound'u almayı çok ama çok istiyordum. Hâlâ daha alabilirim, ama o indirimi kaçırdıktan sonra ne elim satın almaya gider ne de moralim oyunu oynamaya yeter. Özetle hevesim kursağımda kaldı..

Chargeback sorununu bu yüzden günlerdir zorlayarak çözdüm. Sırf bu paket için. Kaldırıldığını görünce moralim yerin dibine girdi. Fakat şunun garantisini kesinlikle verebilirim, bir daha böyle bir paket hiçbir zaman gelmeyecek. Son şansımdı, kullanamadım :(
Bir umuttur yaşamak diyelim. :D Çok takmayın hocam oyundur sonuçta. Bu dönemde birçok kişi yaşamıştır sizin yaşadığınızı.

İndirim gördüm mi hemen alıcaksın usta. Bu fiyata uzun süre bulmak zor olucak
Chargeback sorunu olmasaydı çıktığı an almış olurdum. Dediğim gibi sırf bu paketi alabilmek için sorunla sürekli ilgilenerek ve Steam Destek'e kesintisiz mesaj atarak çözdüm. Emek vermeyip alamasam sıkıntı değil, kendi eşekliğim der geçerdim ama burada çok ciddi bir çalışma sürdürdüm. Yani emeğim çöpe gidince moralim bozuldu. Üzüldüğüm nokta heveslenip başaracağımı düşünüp başaramamış olmamdı. Ne diyelim sağlık olsun..

EA'nın sitesinde kullanıcılar destek maili yollamışlar. Destek ekibi de paketin geri gelip gelmeyeceğini bilmiyorlarmış. Birçok kullanıcı paketi düzeltmek adına kaldırıldığını söylüyor. Oyunlardan birine sahipseniz paketi alamıyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı