EA Sports FC 25'te joystick kontroller ters çalışıyor

Emirikeee

Picopat
Daha fazla  
Bugün büyük bir heyecanla EA Sports FC 25 aldım ama şöyle bir sıkıntı çıktı. Oyun açılmadı onu çözdüm ama şimdi de Rampage bir konsolum var. Sağ analogda sıkıntı yok. Diğer tuşlarda da sıkıntı yok ama sol analogu üste doğru götürdüğümde EA Sports FC 25'teki yani FIFA'daki oyuncum aşağıya gidiyor. Aşağıya doğru sürüklediğimde de yukarıya doğru gidiyor. Yani sanki klavyedeki W ve S karışmış gibi düşünün.

Hocam ayarlardan ters kontrolleri açmış olabilirsiniz.

Bende yaşadım bunu, Steam'de kolu tanıtın ve Steam girdisini etkinleştirin. Oyun Steam'de değilse EA App'i ekleyip dediğimi yapın.

Hocam ayarlardan ters kontrolleri açmış olabilirsiniz.

Hocam ters kontrolleri nereden kapatabilirim?

Bende yaşadım bunu, Steam'de kolu tanıtın ve Steam girdisini etkinleştirin. Oyun Steam'de değilse EA App'i ekleyip dediğimi yapın.

Hocam denedim ama maalesef olmuyor bu arada oyun Epic Games'te.

Bu arada yazmayı unutmuşum bu sıkıntı sadece EA Sports FC 25 de oluyor eFootball vb. oyunlarda hiç böyle bir sıkıntı yaşamadım.

Son düzenleme:

Ters kontrol diye ayar yok, X360CE indir gamepadi tanıt yönetici olarak çalıştır oyuna gir.

Ters kontrol diye ayar yok, X360CE indir gamepadi tanıt yönetici olarak çalıştır oyuna gir.

Hocam ben bu X360CE de biraz cahilim de ayarlar doğru mu bazıları da y vertical axis yerindeki ınverti tik yap diyor daha denemedim ama X360CEYI yönetici olarak çalıştırdım tuşlar doğru ama sol analog bu sefer hiç çalışmıyor menüde oyun modu seçerken 1 kere aşağı iniyor başka bir şey yapmıyor ama maçın içinde sağ analogu üste aşağıya gönderebiliyorum yani oyuncu üste aşağıya gidiyor ama yan yok.

Dosya Ekleri

• 1743584542573.png
    184,3 KB · Görüntüleme: 109
  • 1743584576037.png
    61,1 KB · Görüntüleme: 91
Get Xinput State'yi kapatın, oradaki ayarları kendiniz yapın tek tek Auto yapmayın hocam, yönetici olarak çalıştırın aşağıya alın X360CE yi. Bir de oyuna girince X360CE yi tekrar yönetici olarak çalıştırın ıssues kısmında install diye bir şey varsa indirin.

Hocam öncelikle sizi yorduğum için çok özür dilerim ama denedim olmuyor ben ayarlarda biraz daha oynayacağım olmazsa artık biraz mouse klavyeyle oynayacagım artık PS konsolu veya Xbox konsolu alana kadar başka bir tavsiyeniz varsa açığım.

Sıkıntı yok hocam fakat benim de kolumda aynı sorun vardı ben X360CE ile sorunu çözmüştüm. Başka çözüm aklıma gelmiyor. X360CE ile biraz daha deneyin bence.

Bu arada hala bu sorun üzerinde çalışıyorum Steam'de kolu test ediyorum orada düzgün ama EA Sports FC 25'te hala sol analog ters oluyor bazı ayarlar yaptığımda hiç erişemiyorum bu sefer de sağ analog ile sadece yukarı aşağı yapabiliyorum ama diğer pas orta şut ara pas koşma oyuncu değiştirme onlarda yine sıkıntı yok neredeyse tüm yolu denedim artık çok umudum kalmadı ama X360CE gibi başka bir uygulamayla halledebilir miyim bu sorunu bir bilginiz, tavsiyeniz varsa açığım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…