cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.816 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ekim 2025 #11 yuyar2025 dedi: Bende hocam ama PS'de arayüz çok donuyor. Genişletmek için tıkla... Göreceğim. Bişeyler olursa yazarım.
yuyar2025 dedi: Bende hocam ama PS'de arayüz çok donuyor. Genişletmek için tıkla... Göreceğim. Bişeyler olursa yazarım.
yuyar2025 Yoctopat Katılım 1 Ekim 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2025 #12 Kloxys dedi: Oyun biraz sorunlu. Daha çok PC de oluyor bu sorunlar PS de olması şaşırttı. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bende şaşırdım ama durum böyle.
Kloxys dedi: Oyun biraz sorunlu. Daha çok PC de oluyor bu sorunlar PS de olması şaşırttı. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bende şaşırdım ama durum böyle.
cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.816 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ekim 2025 #13 yuyar2025 dedi: Evet hocam bende şaşırdım ama durum böyle. Genişletmek için tıkla... Daha yükleniyor ama böyle bir olayı illaki düzeltirler.
yuyar2025 dedi: Evet hocam bende şaşırdım ama durum böyle. Genişletmek için tıkla... Daha yükleniyor ama böyle bir olayı illaki düzeltirler.
nickimi kedi7 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 826 Çözümler 1 1 Ekim 2025 #14 1600 lira değmez hocam 24'e.
K Kloxys Picopat Katılım 16 Ocak 2025 Mesajlar 242 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2025 #15 yuyar2025 dedi: Evet hocam bende şaşırdım ama durum böyle. Genişletmek için tıkla... Bende bu hafta alacağım da PC'ye o kadar versemmi kararsızım 25i kasım'da aldım ucuz diye. Bakalım PC de nasıl olacak.
yuyar2025 dedi: Evet hocam bende şaşırdım ama durum böyle. Genişletmek için tıkla... Bende bu hafta alacağım da PC'ye o kadar versemmi kararsızım 25i kasım'da aldım ucuz diye. Bakalım PC de nasıl olacak.
yuyar2025 Yoctopat Katılım 1 Ekim 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2025 #16 Kloxys dedi: Bende bu hafta alacağım da PC'ye o kadar versemmi kararsızım 25i kasım'da aldım ucuz diye. Bakalım PC de nasıl olacak. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer 25i PC'ye aldıysanız güzel bir indirime girene kadar mod yapın sonra alırsınız ama PS ise olaylar değisir.
Kloxys dedi: Bende bu hafta alacağım da PC'ye o kadar versemmi kararsızım 25i kasım'da aldım ucuz diye. Bakalım PC de nasıl olacak. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer 25i PC'ye aldıysanız güzel bir indirime girene kadar mod yapın sonra alırsınız ama PS ise olaylar değisir.
cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.816 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ekim 2025 #17 yuyar2025 dedi: Hocam eğer 25i PC'ye aldıysanız güzel bir indirime girene kadar mod yapın sonra alırsınız ama PS ise olaylar değisir. Genişletmek için tıkla... Bu yeni sezon modları paralı hocam ücretsiz olanlarda BAL ligi kalitesinde.
yuyar2025 dedi: Hocam eğer 25i PC'ye aldıysanız güzel bir indirime girene kadar mod yapın sonra alırsınız ama PS ise olaylar değisir. Genişletmek için tıkla... Bu yeni sezon modları paralı hocam ücretsiz olanlarda BAL ligi kalitesinde.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.305 Makaleler 2 Çözümler 40 1 Ekim 2025 #18 Kloxys dedi: Bende bu hafta alacağım da PC'ye o kadar versemmi kararsızım 25i kasım'da aldım ucuz diye. Bakalım PC de nasıl olacak. Genişletmek için tıkla... UT oynamayacaksan alma bence.
Kloxys dedi: Bende bu hafta alacağım da PC'ye o kadar versemmi kararsızım 25i kasım'da aldım ucuz diye. Bakalım PC de nasıl olacak. Genişletmek için tıkla... UT oynamayacaksan alma bence.
K Kloxys Picopat Katılım 16 Ocak 2025 Mesajlar 242 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2025 #19 yuyar2025 dedi: Hocam eğer 25i PC'ye aldıysanız güzel bir indirime girene kadar mod yapın sonra alırsınız ama PS ise olaylar değisir. Genişletmek için tıkla... Bende kariyer yapmayı düşünüyorum indrime girene kadar. Deiinzz dedi: UT oynamayacaksan alma bence. Genişletmek için tıkla... Full UT oynuyorum.
yuyar2025 dedi: Hocam eğer 25i PC'ye aldıysanız güzel bir indirime girene kadar mod yapın sonra alırsınız ama PS ise olaylar değisir. Genişletmek için tıkla... Bende kariyer yapmayı düşünüyorum indrime girene kadar. Deiinzz dedi: UT oynamayacaksan alma bence. Genişletmek için tıkla... Full UT oynuyorum.
yuyar2025 Yoctopat Katılım 1 Ekim 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2025 #20 cti real dedi: Bu yeni sezon modları paralı hocam ücretsiz olanlarda bal ligi kalitesinde. Genişletmek için tıkla... Hocam VIP3'er diye bir kanal var orası en iyi bedava mod yapan yer bence oradan indirebilir.
cti real dedi: Bu yeni sezon modları paralı hocam ücretsiz olanlarda bal ligi kalitesinde. Genişletmek için tıkla... Hocam VIP3'er diye bir kanal var orası en iyi bedava mod yapan yer bence oradan indirebilir.