EA SPORTS™ FC 24 hâlâ alınır mı?

Bu arada oyunun 0-100 arasındaki hız, hata değerleri falan onları kendinize göre ayarlarsanız çok keyifli olmuş oyun. Yapay zeka artmış hemde çok güzel olarak. Renkleri bi şekilde hallettim 25'ten kat kat daha iyi.

Son düzenleme:
Alınmaz tabii ki bu fiyata. 3 5 aya 26 bu fiyatta olacak zaten. En kötü de 25 alırsın.

Birkaç ay önce sistemimi satmıştım, şu anda kendimi idare edebilecek bi' sistemim var 1050 Ti, i5-13400F, 16 GB RAM'lı. O sebepten 26'nın düşmesini beklemek istemiyorum veya abonelik falan almayı.

Ayrıca bu oyun şu anda kaldırıldı ve sınırlı erişimden ötürü her an bitebilir. İnsan psikolojisi midir bilmem ”Ben de olması lazım.“ falan diyorum. Bu seride (FC) sahip olduğum bi' oyun yok. Ne Steam'de, ne Origin'de.

Birkaç ay önce sistemimi satmıştım, şu anda kendimi idare edebilecek bi' sistemim var 1050 Ti, i5-13400F, 16 GB RAM'lı. O sebepten 26'nın düşmesini beklemek istemiyorum veya abonelik falan almayı.

Ayrıca bu oyun şu anda kaldırıldı ve sınırlı erişimden ötürü her an bitebilir. İnsan psikolojisi midir bilmem ”ben de olması lazım.“ falan diyorum. Bu seride (FC) sahip olduğum bi' oyun yok. Ne Steam'de, ne Origin'de.

Heves ettiysen istiyorsan al, dünyaya bir kere geliyoruz içinde kalmasına gerek yok. Özellikle UT oynuyorsan bence alınabilir. Oynamıyorsan da 26 alınca bir denersin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı