EA SPORTS™ FC 24 hâlâ alınır mı?

FC26'yı Online haricinde bedavaya oynuyorum ben. Kariyer vs. FC26 Showcase'i Türkiye'de yok şu an, yurt dışında var. Bölgeyi Meksika yapıp Steam hesabı açıp Showcase ediniliyor. FC 25 de Showcase normal oyuna çeviriliyordu. Bilenler var ise aynı işlemi yapıp FC26'yı bedavaya edinebilirsiniz. İnternette birçok videosu var. Showcase'in nasıl ana oyuna çevirileceğine dair.

Kaliteli gibi gözükyor indirilmii.

Bence indirilir.

Hiç görmedim zaten ön şiparil ile almıştım.

Oynayışı aynı eFootball gibi oynarken çok daraldım. Bunu çözmenin bir yolu yok mu? çok karanlık ayrıca oyun.

Authentic ve rekabetçi olarak iki farklı oynanış modu var. Değiştirip deneyebilirsin. Karanlık da değildi ben de.
Paslar çok yavaş gidiyor ve oyuncular 25'teki gibi akıcı hareket etmiyor.

Ben tam aksini düşünüyorum bunların. Hangi oynanış modundasın. Authenticde normal dediklerin.
Rekabetçiyede aldım, en üst yerde özel, rekabetçi gibi seçeneklerin olduğu yerden.

FC 25 çöptü oynanış bana göre 15 dolara alıp iade ettim bunun dılşı yenilikler güzeldi kariyer modunda. FC24 aldım EA key Haziran'da 630 TL'ye DurmaPlay'den keyifle oynuyorum hala kariyer teknik direktör modu oynanış keyifli. FC26 CS2 düşen kasalarla kış veya yaz indiriminde alana kadar oynamaya devam. Bunun dışı Online keyif amaçlı oynamada hala aktif oyuncu var bayağı hemen rakip buluyor.

Swensea City ile modern futbol yapılanmaya gittim yaş ortalama 20 civarı bunun dışı barış alper yılmaz joker oyuncu on numara oynuyor genç yetenekleri kesinlikle almaya bakın çok iyiler.

yedekler dahil rotasyondakilerde çok iyi.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (30).png
    2,1 MB · Görüntüleme: 9
  • Ekran Görüntüsü (31).png
    2,1 MB · Görüntüleme: 9
  • Ekran Görüntüsü (32).png
    1 MB · Görüntüleme: 9
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…