EAC "Game Security Violation Detected #00006" hatası

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Apex Legends veya Easy Anti Cheat'i kullanan bir oyundan çıkış yaptıktan sonra bildirim sekmesinde "Game Security Violation Detected #00006" yazıyor. Anlamı ne ve nasıl çözerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
RGB Aydınlatma Kontrol uygulamasını, varsa antivirüs programınızı kapatın. Görev Yöneticisi>Başlangıç öğelerinden gereksiz olduğunu düşündüğünüzü devre dışı bırakın veya kaldırın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RGB Aydınlatma Kontrol uygulamasını, varsa antivirüs programınızı kapatın. Görev Yöneticisi>Başlangıç öğelerinden gereksiz olduğunu düşündüğünüzü devre dışı bırakın veya kaldırın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Herhangi bir antivirüs programı (Win Defender dahil) kullanmıyorum,rgb ışıklandırmali bir ekipmanım yok ve başlanıç öğelerim ise bunlar.Fakat bir ara galiba bir şey fark ettim.Fortnite oynarken görev yöneticisine bakınca LightingService.exe adında bir şey çalışıyordu.Şu an hiç bir oyun açık değil ama öyle bir uygulama yok.
Adsız.png

@MertEfeSarıtaş Başlangıç öğeleriniz çok fazla gereksiz ve kullanılmayanları devre dışı bırakmak yerine CCleaner ile kaldırın.
Bahsettiğiniz LightingService.exe araştırdığıma göre ASUS Aura uygulamasından geliyor ki bu da RGB kontrol uygulamasıdır. Kaldırmayı deneyin. Olmazsa Teamviewer ile bağlanabilirim.

@MertEfeSarıtaş Başlangıç öğeleriniz çok fazla gereksiz ve kullanılmayanları devre dışı bırakmak yerine CCleaner ile kaldırın.
Bahsettiğiniz LightingService.exe araştırdığıma göre ASUS Aura uygulamasından geliyor ki bu da RGB kontrol uygulamasıdır. Kaldırmayı deneyin. Olmazsa Teamviewer ile bağlanabilirim.
Abi bana Discord'dan ulaşabilirmisin? jyprein#6367

Son düzenleme:
Bayadır denemedim, ama muhtemelen aynıdır. Zaten Apex oynamıyorum, Fortnite'da arada bu yüzden konuyu kapatacağım sağ olun.
tam sorduğum an bir şey geldi aklıma ve çözdüm millet rgb ile alakalı programları silin falan demiş bende mousemin driverini silmeyi denedim ve işe yaradı sizdede böyle bir program varsa kaldırıp deneyebilirsiniz(gerçi şimdide fortnite vpn hatası alıyorum o ayrı mesele)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı