kittyy Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 317 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #1 Epic Games'ten EA aboneliği aldım. Arkadaşla A Way Out oynayacağız. Ama oyun Epic kütüphanesinde yok. Kod falan da vermedi.
Epic Games'ten EA aboneliği aldım. Arkadaşla A Way Out oynayacağız. Ama oyun Epic kütüphanesinde yok. Kod falan da vermedi.
Ayrna Hectopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1.520 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #2 EA kütüphanesine bakar mısınız?
kittyy Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 317 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #3 Ayrna dedi: EA kütüphanesine bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Epic Games kütüphanesine EA oyunları gözüküyor ama A way out yok
Ayrna dedi: EA kütüphanesine bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Epic Games kütüphanesine EA oyunları gözüküyor ama A way out yok
Ayrna Hectopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1.520 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #4 kittyy dedi: Epic Games kütüphanesine EA oyunları gözüküyor ama A way out yok Genişletmek için tıkla... Siz yine de EA kütüphanesine bakar mısınız?
kittyy dedi: Epic Games kütüphanesine EA oyunları gözüküyor ama A way out yok Genişletmek için tıkla... Siz yine de EA kütüphanesine bakar mısınız?
kittyy Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 317 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #5 Ayrna dedi: Siz yine de EA kütüphanesine bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... EA dan almadım hocam aboneliği. EA da gözükmüyor. Epic games den aldım ve epic de gözüküyor. Ve içersin de Way out yok. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-10-28 131922.png 1 MB · Görüntüleme: 46 Ekran görüntüsü 2024-10-28 132110.png 1,3 MB · Görüntüleme: 44
Ayrna dedi: Siz yine de EA kütüphanesine bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... EA dan almadım hocam aboneliği. EA da gözükmüyor. Epic games den aldım ve epic de gözüküyor. Ve içersin de Way out yok.
Ayrna Hectopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1.520 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #6 kittyy dedi: EA dan almadım hocam aboneliği. EA da gözükmüyor. Epic games den aldım ve epic de gözüküyor. Ve içersin de Way out yok. Genişletmek için tıkla... Hocam Epic Games'ten aldığınız abonelik eğer hesaba bağlıysa gözükmeli. Epic Games bölgende mevcut değil uyarısı veriyor sanırım A Way Out için.
kittyy dedi: EA dan almadım hocam aboneliği. EA da gözükmüyor. Epic games den aldım ve epic de gözüküyor. Ve içersin de Way out yok. Genişletmek için tıkla... Hocam Epic Games'ten aldığınız abonelik eğer hesaba bağlıysa gözükmeli. Epic Games bölgende mevcut değil uyarısı veriyor sanırım A Way Out için.
kittyy Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 317 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #7 Ayrna dedi: Hocam Epic Games'ten aldığınız abonelik eğer hesaba bağlıysa gözükmeli. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl bağlayabilirim. Epic Games EA bağlama seçeneği göremedim. Steam var.
Ayrna dedi: Hocam Epic Games'ten aldığınız abonelik eğer hesaba bağlıysa gözükmeli. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl bağlayabilirim. Epic Games EA bağlama seçeneği göremedim. Steam var.
Ayrna Hectopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1.520 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #8 Çözüldü: Epic Games: EA App: Hesapları birbirine nasıl bağlanır? biraz inceler misiniz?
kittyy Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 317 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #9 Ayrna dedi: Çözüldü: Epic Games: EA App: Hesapları birbirine nasıl bağlanır? biraz inceler misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşta FC 23 kütüphanesinde gözüküyor. Benim hiç gözükmüyor. Sanırım olmayacak yardımınız için teşekkürler. Sizi de meşgul etmeyim.
Ayrna dedi: Çözüldü: Epic Games: EA App: Hesapları birbirine nasıl bağlanır? biraz inceler misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşta FC 23 kütüphanesinde gözüküyor. Benim hiç gözükmüyor. Sanırım olmayacak yardımınız için teşekkürler. Sizi de meşgul etmeyim.