Epic Games kütüphanesine EA oyunları gözüküyor ama A way out yokEA kütüphanesine bakar mısınız?
Siz yine de EA kütüphanesine bakar mısınız?Epic Games kütüphanesine EA oyunları gözüküyor ama A way out yok
EA dan almadım hocam aboneliği. EA da gözükmüyor. Epic games den aldım ve epic de gözüküyor. Ve içersin de Way out yok.Siz yine de EA kütüphanesine bakar mısınız?
Hocam Epic Games'ten aldığınız abonelik eğer hesaba bağlıysa gözükmeli.EA dan almadım hocam aboneliği. EA da gözükmüyor. Epic games den aldım ve epic de gözüküyor. Ve içersin de Way out yok.
Hocam nasıl bağlayabilirim. Epic Games EA bağlama seçeneği göremedim. Steam var.Hocam Epic Games'ten aldığınız abonelik eğer hesaba bağlıysa gözükmeli.
Hocam arkadaşta FC 23 kütüphanesinde gözüküyor. Benim hiç gözükmüyor. Sanırım olmayacak yardımınız için teşekkürler. Sizi de meşgul etmeyim.Çözüldü: Epic Games: EA App: Hesapları birbirine nasıl bağlanır? biraz inceler misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.