EA'da hangi TYT konuları bitirilmeli?

Makaleler
149
@333365 hocam yaz geliyor eşit ağırlık seçtim hangi konuları bitirmem gerek? TYT tarih, coğrafya, edebiyat, matematik harici hangi dersi önerirsiniz?
9. sınıf konularıysa yok pandemi nedeniyle.

Ayrıca, hangi yayınevleri.

Son düzenleme:
Hocam hangi dersi seçersiniz bilmem ama şu yayınlar öneriliyor:
Hız ve Renk,Palme,Benim Hocam,Limit. Ama şimdi farkettim harici dediğiniz dersler için önermişim. Yinede benim hocam'ın ve limit'in diğer dersler içinde güzel kitapları var.

@EMİR37 Ders tavsiyesi lazım aslen yayınevleri neyse yazın videoları izleyip kağıtlara basit notları alıp video içinden gelen soruları çözeceğim benim hocam mantıklı bir seçenek gibi.

Rehber matematik ne yalan söyleyeyin videoları fazla uzun soru tipi olarak İlyas Güneş bile daha iyi.

Elit Geometri ve Benim hocam geometri
Üç dört beş öneriliyor yine matematik geometride ,tarih coğrafya limit, Fen palme bilgi sarmal ayrıca bilgi sarmal matematik içinde öneriliyor. Bu kitapları inceleyin ona göre alın hocam.
Bir de hocam sizin hakkında bölümünüzdeki yer helsinki değil miydi?

@EMİR37 Benim matematik berbat bilen bilir şöyle 10 sınıf notları 56 ve 46 ikinci sınav geometri ağırlığı vardı biraz asılsaydım gerçekten 70 alırdım ama formülleri unuttum.

Zaten EA matematik net hedefim 15-20 arası en azından 10 soru yaparım diye düşünüyorum.

Orayı düzenli olarak değiştirmekteyim.

10 soru bile yine sizi 500K içine girmenize yardımcı olur gibi hocam diğerlerini iyi yaparsanız.

@EMİR37 EA 500K için 10 net bile fazla şu an Türkçe sallayan 500K be hocam.

300K veya 200K girsem yeter. OBP yüksek zaten. Devlette olmama rağmen.
Evet 200 K olur diğer derslerde sıkıntınız var mı onu bilmiyorum ama hocam siz 200K'ya girersiniz gibi umarım istediğiniz sonuç olur.

@EMİR37 Sosyal ve Türkçe ağırlıklı gideceğim gene okul sınavlarına filan çalışıyorum mesela bu sene içindeki konuları genel olarak oturttum ama matematik hariç bazı konuları unuttum veya ezberleri. 9 sınıfı çalışıp eksileri kapatıp 11'e rahat geçmeyi düşünüyorum.

Zaten EA derslerini çalışsam yeter TYT içinde Kimya hariç ve Biyoloji ekstra net uğruna Fizik çözmek gibi bir derdim yok.

Genel olarak TYT ve 9 sınıfı çalışacağım ikisinden birisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…