- Makaleler
- 149
Hocam hangi dersi seçersiniz bilmem ama şu yayınlar öneriliyor:@333365 hocam yaz geliyor eşit ağırlık seçtim hangi konuları bitirmem gerek? TYT tarih, coğrafya, edebiyat, matematik harici hangi dersi önerirsiniz?
9. sınıf konularıysa yok pandemi nedeniyle.
Ayrıca, hangi yayınevleri.
@EMİR37 Ders tavsiyesi lazım aslen yayınevleri neyse yazın videoları izleyip kağıtlara basit notları alıp video içinden gelen soruları çözeceğim benim hocam mantıklı bir seçenek gibi.
Rehber matematik ne yalan söyleyeyin videoları fazla uzun soru tipi olarak İlyas Güneş bile daha iyi.
Elit Geometri ve Benim hocam geometri@EMİR37 Ders tavsiyesi lazım aslen yayınevleri neyse yazın videoları izleyip kağıtlara basit notları alıp video içinden gelen soruları çözeceğim benim hocam mantıklı bir seçenek gibi.
Rehber matematik ne yalan söyleyeyin videoları fazla uzun soru tipi olarak İlyas Güneş bile daha iyi.
10 soru bile yine sizi 500K içine girmenize yardımcı olur gibi hocam diğerlerini iyi yaparsanız.@EMİR37 Benim matematik berbat bilen bilir şöyle 10 sınıf notları 56 ve 46 ikinci sınav geometri ağırlığı vardı biraz asılsaydım gerçekten 70 alırdım ama formülleri unuttum.
Zaten EA matematik net hedefim 15-20 arası en azından 10 soru yaparım diye düşünüyorum.
Orayı düzenli olarak değiştirmekteyim.![]()
Evet 200 K olur diğer derslerde sıkıntınız var mı onu bilmiyorum ama hocam siz 200K'ya girersiniz gibi umarım istediğiniz sonuç olur.@EMİR37 EA 500K için 10 net bile fazla şu an Türkçe sallayan 500K be hocam.
300K veya 200K girsem yeter. OBP yüksek zaten. Devlette olmama rağmen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.