Eafc 24 ne zaman EA Play tam sürüm gelir?

Daha fazla  
Arkadaşlar senelik EA Play almayı düşünüyorum maalesef EA FC24 çok pahalı. Şu anlık sadece 10 saat oynama imkanı sunuyor. EA FC24 ne zaman 10 saat değil de istediğim kadar oynayabileceğim şekilde sunulur?

Arkadaşlar senelik EA Play almayı düşünüyorum maalesef EA FC24 çok pahalı. Şu anlık sadece 10 saat oynama imkanı sunuyor. EA FC24 ne zaman 10 saat değil de istediğim kadar oynayabileceğim şekilde sunulur?
EA Play Pro ile fc24'ü şuan oynayabilirsin. Ama EA Play üzerinden oynamak istiyorsan FC 25 çıkınca oynayablirsin.

Senelik 1000 değil de 600 civarı olsa alırdım da bir tık pahalı ya zaten sadece EA FC24 oynayacağım.
Hocam ben 1 aylık aldım zaten FC24'e 3 ay dayanılır 2 ay daha uzatırım boşuna 1k vermeye gerek yok. Çünkü her fifa çıktığında sadece grafik değişiyor ve yeni oyuncular geliyor.

Hocam ben 1 aylık aldım zaten FC24'e 3 ay dayanılır 2 ay daha uzatırım boşuna 1K vermeye gerek yok. Çünkü her FIFA çıktığında sadece grafik değişiyor ve yeni oyuncular geliyor.

Şahsen bende pek öyle futbol delisi değilim fakat laptobum olduğu için anca hikayeli oyun ya da yarış, spor oyunları oynarken rahat oluyor. Yeni Gamepad aldım spor ve yarış oyunlarında kullanırım diye. FIFA 23'üm hala var yüksek ihtimal onu oynayacağım ama bir yolunu bulursam EA FC24 ya alacağım ya da EA Play Pro deneyeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı