Eaget RAM alınır mı?

Bütçe
1000-4000TL

meliholmak

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ilginç bir marka buldum Temu üzerinde ve Internet'e baktığımda da pek kaynak bulamadım. 16 GB RAM var elimde ve tek set olmayıp 2x8GB olduğundan 3. slot yok ve yeni 16 GB RAM alamıyorum bu yüzden 2x16 GB kit geçmek istiyorum. Sizce bu markadan alınır mı? Muadilleri 4000TL-6500TL arasında bu ise gümrük vergisi ile ortalama 2800TL-3000TL arasında fiyatı oluyor. 3000TL büyük bir para değil asıl korkum bunu taktığımda bilgisayara zarar verir mi sorusu belki işe yararsa tek halde 2x32 GB RAM alırım. Kullandığım programlar için 32 GB bile yetersiz kalabiliyor. ( şu an 2x16 GB tükenmiş durumda fakat geldiğinde değer mi almaya?)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ilginç bir marka buldum Temu üzerinde ve Internet'e baktığımda da pek kaynak bulamadım. 16 GB RAM var elimde ve tek set olmayıp 2x8GB olduğundan 3. slot yok ve yeni 16 GB RAM alamıyorum bu yüzden 2x16 GB kit geçmek istiyorum. Sizce bu markadan alınır mı? Muadilleri 4000TL-6500TL arasında bu ise gümrük vergisi ile ortalama 2800TL-3000TL arasında fiyatı oluyor. 3000TL büyük bir para değil asıl korkum bunu taktığımda bilgisayara zarar verir mi sorusu belki işe yararsa tek halde 2x32 GB RAM alırım. Kullandığım programlar için 32 GB bile yetersiz kalabiliyor. ( şu an 2x16 GB tükenmiş durumda fakat geldiğinde değer mi almaya?)

gümrükten geçiremezsin vergisiz hali nerdeyse 30 euro

Fiyatı nereden araştırdın bilmiyorum ama iyi bakmamışsın.

Hocam Gskills, corsair vs. O markalar için baktım fiyatlara fakat bu lexar'ı önerir misiniz ayrıca idefix den alışveriş yapayım mı satıcısı incehesap? incehesap fiyatı 3800TL
bu ilanda ki satıcıda 3000TL (Bundan sipariş verdim ama iadede edebilirim sizin yorumunuzu beklemekteyim)
gskills için de mevcut 3500TL bandında.
ayrıca hocam 2. el mi almak mantıklı ddr4 yoksa direkt bundan çekeyim mi?

Son düzenleme:
Satın alma yeri hakkında yorum yapmıyorum. Birisinin harika dediği yerde başkası rezalet hizmet almış olabiliyor, bazen art niyetli müşterinin olayı çarpıtması oluyor. Çoğu zaman satıclarda sıkıntı oluyor vs. Kabaca 3200MT/s CL16 - 3600MT/s CL18 bulduğun rami alabilirsin. Üstünde soğutma bloğu olan modeller daha iyidir.

Lexar Thor 32GB (2x16GB) 3600MHz CL18 DDR4 Gaming Ram (LD4U16G36C18LG-RGD) - incehesap.com kendi sitesinde yokken pazar yerinde satması garip.

İstersen ikinci elden fırsatta kovalayabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı