Kulağının içine saatli bomba koy bari ne zaman patlayacağını bilirsin. Bütçeni 30-40 TL kadar arttırıp Xiaomi Airdots veya iki katına çıkarıp Haylou GT1 Plus alabilirsin.
En kötü dediğiniz için öyle dedim.Airdots'a laf mı ettim?
Haklısınız JBL C100 kablolu olarak fiyatına göre baya iyi.O fiyatta kablolu kulaklık arıyorsanız JBL C100'ü tek geçerim.
1 yıldır kullanıyorum ve sağ tarafından az ses gelmeye başladı. Ben de başka markalar denemek istedim.O fiyatta kablolu kulaklık arıyorsanız JBL C100'ü tek geçerim.
Öneriler için çok teşekkürler ancak kablolu bir model arıyordum.Kulağının içine saatli bomba koy bari ne zaman patlayacağını bilirsin. Bütçeni 30-40 TL kadar arttırıp Xiaomi Airdots veya iki katına çıkarıp Haylou GT1 Plus alabilirsin.
Bir Sennheiser ürünü kullanmayı çok isterdim ancak biraz bütçemi aşıyor. Öneriler için tekrar teşekkür ederim.
Yalnız bu EarPods, AirPods değil.Kulağının içine saatli bomba koy bari ne zaman patlayacağını bilirsin. Bütçeni 30-40 TL kadar arttırıp Xiaomi Airdots veya iki katına çıkarıp Haylou GT1 Plus alabilirsin.
Ne zaman geliyor bu?
9 Şubat'ta.Ne zaman geliyor bu?
Airdots'u 1 haftadır birbirine bağlayamıyorum. Milyon kere sıfırladım. Hayatımda bu kadar sorunlu bir kulaklık görmedim. 1 yıldır kafayı yedim bu kulaklık sayesinde.Airdots'a laf ettirmem en iyi fiyat performans ürünü bence Bluetooth kulaklık içerisinde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.