EarPods 78 TL'ye alınır mı?

Kulağının içine saatli bomba koy bari ne zaman patlayacağını bilirsin. Bütçeni 30-40 TL kadar arttırıp Xiaomi Airdots veya iki katına çıkarıp Haylou GT1 Plus alabilirsin.

O fiyatta kablolu kulaklık arıyorsanız JBL C100'ü tek geçerim.
1 yıldır kullanıyorum ve sağ tarafından az ses gelmeye başladı. Ben de başka markalar denemek istedim.
Kulağının içine saatli bomba koy bari ne zaman patlayacağını bilirsin. Bütçeni 30-40 TL kadar arttırıp Xiaomi Airdots veya iki katına çıkarıp Haylou GT1 Plus alabilirsin.
Öneriler için çok teşekkürler ancak kablolu bir model arıyordum.

@Emie Kullanıyorum ve öneriyorum.

Daha iyi ses kalitesi arıyorsan:

Bir Sennheiser ürünü kullanmayı çok isterdim ancak biraz bütçemi aşıyor. Öneriler için tekrar teşekkür ederim.

Yalnız bu EarPods, AirPods değil.

Kablolu arıyor iseniz bunları öneririm:

Airdots'a laf ettirmem en iyi fiyat performans ürünü bence Bluetooth kulaklık içerisinde.
Airdots'u 1 haftadır birbirine bağlayamıyorum. Milyon kere sıfırladım. Hayatımda bu kadar sorunlu bir kulaklık görmedim. 1 yıldır kafayı yedim bu kulaklık sayesinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…