OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.669 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 7 Mart 2025 #1 Ses kalitesi ve bass seviyesi nasıldır? Apple’ın kendi sitesinden almayı düşünüyorum.
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.973 Çözümler 44 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | SteelSeries Apex PRO TKL | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 7 Mart 2025 #3 OnePC dedi: Ses kalitesi ve bass seviyesi nasıldır? Apple'ın kendi sitesinden almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... İPhonenunuz yoksa o fiyat etmez. Liberty 4NC bakmanızı öneririm.
OnePC dedi: Ses kalitesi ve bass seviyesi nasıldır? Apple'ın kendi sitesinden almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... İPhonenunuz yoksa o fiyat etmez. Liberty 4NC bakmanızı öneririm.
JrWhite Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 1.655 Çözümler 4 7 Mart 2025 #4 OnePC dedi: Ses kalitesi ve bass seviyesi nasıldır? Apple’ın kendi sitesinden almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bende vardı 900 tl falan değmez.
OnePC dedi: Ses kalitesi ve bass seviyesi nasıldır? Apple’ın kendi sitesinden almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bende vardı 900 tl falan değmez.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.669 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 7 Mart 2025 #5 fercklenn dedi: İPhonenunuz yoksa o fiyat etmez. Liberty 4NC bakmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... iPhone kullanıyorum hocam. JrWhite dedi: Bende vardı 900 tl falan değmez. Genişletmek için tıkla... Bass kalitesi önemli. Güzel mi bass seviyesi? Şuan 1500 lira değerinde kablosuz Philips 2139 kullanıyorum. Onun gibi midir?
fercklenn dedi: İPhonenunuz yoksa o fiyat etmez. Liberty 4NC bakmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... iPhone kullanıyorum hocam. JrWhite dedi: Bende vardı 900 tl falan değmez. Genişletmek için tıkla... Bass kalitesi önemli. Güzel mi bass seviyesi? Şuan 1500 lira değerinde kablosuz Philips 2139 kullanıyorum. Onun gibi midir?
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.858 Çözümler 4 7 Mart 2025 #6 fercklenn dedi: İPhonenunuz yoksa o fiyat etmez. Liberty 4NC bakmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Earpods diyor. Airpods değil.
fercklenn dedi: İPhonenunuz yoksa o fiyat etmez. Liberty 4NC bakmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Earpods diyor. Airpods değil.
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.973 Çözümler 44 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | SteelSeries Apex PRO TKL | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 7 Mart 2025 #7 ahmttunc dedi: EarPods diyor. AirPods değil. Genişletmek için tıkla... Onu fark ettim zaten bazıları öyle yazdığı için onu yazma gereksinimi duydum.
ahmttunc dedi: EarPods diyor. AirPods değil. Genişletmek için tıkla... Onu fark ettim zaten bazıları öyle yazdığı için onu yazma gereksinimi duydum.
JrWhite Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 1.655 Çözümler 4 7 Mart 2025 #8 OnePC dedi: iPhone kullanıyorum hocam. Bass kalitesi önemli. Güzel mi bass seviyesi? Şuan 1500 lira değerinde kablosuz Philips 2139 kullanıyorum. Onun gibi midir? Genişletmek için tıkla... philps daha iyidir bile hocam kötü diyemeyiz ama ehti yani çok iyi değil bence gereği yok. Eskiden iphone 6sle birlikte veriyorlardı
OnePC dedi: iPhone kullanıyorum hocam. Bass kalitesi önemli. Güzel mi bass seviyesi? Şuan 1500 lira değerinde kablosuz Philips 2139 kullanıyorum. Onun gibi midir? Genişletmek için tıkla... philps daha iyidir bile hocam kötü diyemeyiz ama ehti yani çok iyi değil bence gereği yok. Eskiden iphone 6sle birlikte veriyorlardı
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.973 Çözümler 44 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | SteelSeries Apex PRO TKL | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 7 Mart 2025 #9 OnePC dedi: iPhone kullanıyorum hocam. Bass kalitesi önemli. Güzel mi bass seviyesi? Şuan 1500 lira değerinde kablosuz Philips 2139 kullanıyorum. Onun gibi midir? Genişletmek için tıkla... Tam bütçeniz nedir ? Kutudan çıkanı diyorsanız iyi değil.
OnePC dedi: iPhone kullanıyorum hocam. Bass kalitesi önemli. Güzel mi bass seviyesi? Şuan 1500 lira değerinde kablosuz Philips 2139 kullanıyorum. Onun gibi midir? Genişletmek için tıkla... Tam bütçeniz nedir ? Kutudan çıkanı diyorsanız iyi değil.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.669 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 7 Mart 2025 #10 fercklenn dedi: Tam bütçeniz nedir ? Kutudan çıkanı diyorsanız iyi değil. Genişletmek için tıkla... Kutudan çıkanı demiyorum. Harici kendim alacağım. Birşey değişmiyor yine sanırım. Bütçem çok yok. 1000-1500 arası.
fercklenn dedi: Tam bütçeniz nedir ? Kutudan çıkanı diyorsanız iyi değil. Genişletmek için tıkla... Kutudan çıkanı demiyorum. Harici kendim alacağım. Birşey değişmiyor yine sanırım. Bütçem çok yok. 1000-1500 arası.