Earpods nasıldır?

  • Konuyu başlatan OnePC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 306
Kutudan çıkanı demiyorum. Harici kendim alacağım. Bir şey değişmiyor yine sanırım. Bütçem çok yok. 1000-1500 arası.

Alınmaz.
R50i NC, T13ANC bakın hocam. Derin vurucu bass istiyorsanız Realme t100. Bass konusunda kulak içi olmayan öyle modeller bassta fakir kalır.
 
Ben yeni aldım Earpods, önceki kulaklığım JBL C100SI'ydi, buna geçince ses çok boğuk geldi açıkçası. Yani JBL'de bass hiç yoktu, tiz bir sesi vardı ama bu da normal değil. Dolby Access'ten equalizer ayarı yapınca kendine geldi kulaklık, o şekilde güzel oldu ama kendi ses karakteri hoşuma gitmedi.
 
Ben yeni aldım Earpods, önceki kulaklığım JBL C100SI'ydi, buna geçince ses çok boğuk geldi açıkçası. Yani JBL'de bass hiç yoktu ama bu da normal değil. Dolby Access'ten equalizer ayarı yapınca kendine geldi kulaklık, o şekilde güzel oldu ama kendi ses karakteri hoşuma gitmedi.
iPhone da Dolby Access nasıl açabildiniz hocam?
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı