Eastergamers-2 sistem alınır mı?

Benim de kafamda bu sistem ama ekran kartının ısınma sorunu, kasanın hava almaması düşündürüyor . bir de itopya ile bu aralar çoğu kişi sorun yaşıyor kargo beklemek istemiyorum o kadar. Fiyatına göre çok iyi bence başka sitelerdeki muadil hazır sistemlerden 500-1000 tl ucuzdur. Ama ileride keşke o farkı verseydim de daha sağlam sistem alsaydım demek istemiyorum.

Bende geçen gün bu sistemi almayı düşündüm. Arayıp İtopya ile görüşüp ekran kartlarının revize edilmiş yeni modelini mi yoksa eski modelini mi kullandıklarını sordum. Yeni ekran kartı ile ilgili bir bilgi almadıklarını, herhangi bir farklılık olmadan ellerindeki halihazırdaki TUF 5700XT modelini kullandıklarını söylediler. Vazgeçtim. Muhtemelen ellerindeki eski sürüm TUF'ları bitirmek için yapılan bir kampanya çünkü fiyatı şu an için gerçekten bayağı ucuz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı