EASTERGAMERS PC ile yayın açılır mı?

burakkere

Decapat
Bu arkadaş gayet iyi bilgisayar ama ben bunla hem yayın yapıp hem de oyun oynayabilir miyim?
Bir de "bu kötü olmuş yerine şu şu alınabilir" dediğiniz şeyler de varsa öneriye açığım.
Bütçe olarak bu fiyatları çok aşmasın diyeyim :)

Bu arkadaş gayet iyi bilgisayar ama ben bunla hem yayın yapıp hem de oyun oynayabilir miyim?
Bir de "bu kötü olmuş yerine şu şu alınabilir" dediğiniz şeyler de varsa öneriye açığım.
Bütçe olarak bu fiyatları çok aşmasın diyeyim :)
Sistem F/P olarak iyi değil. Ayrıca PSU da kötü. Bence de daha iyileri alınabilir.

Sorunun cevabını verirsem evet yayın yapıp oyun oynarken sorun olmaz.

Biraz araştırdım şöyle bir sistem buldum:

AMD Ryzen 5 3600 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

www.akakce.com
www.akakce.com

Gigabyte B450 Gaming X AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
www.akakce.com
www.akakce.com

G.Skill Flare X 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 F4-3200C16D-16GFX Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

www.akakce.com
www.akakce.com

Kingston A2000 SA2000M8/500G M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

www.akakce.com
www.akakce.com

Palit RTX 2060 DUAL 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

www.akakce.com
www.akakce.com
CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB 650W 80+ Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA

ww.itpya.co

SilverStone KR02 CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

www.akakce.com
www.akakce.com

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı