EASTERGAMERS TV-E6 alınır mı?

Matte

Kilopat
Arkadaşlar merhaba bu sistemi gördüm ve bir fiyat araştırmasi yaptım 21k ya kendim tek tek alıp 12400F B660 RTX3070'li bir sistem dizilebiliyor. Fakat bunda 3070 Ti var ve kasasıda güzel ben kendime uygun bir kasa seçmiştim fiyat kaçmaz gibi geliyor. Şu an için param yoktu ve RTX3070'li sistem için maaşımdan para biriktirip 3-4 ay sonra alacaktım fakat böyle bir fiyat görünce borç almaya karar verdim ay ay maaşımdan öderim. Siz ne diyorsunuz bu sistem hakkında bence fiyat olarak ürün kalitesi olarak iyi olduğunu düşünüyorum. Ben kendim dizseydim PNY XLR RTX3070 olacaktı en ucuzu olduğu için.

Yani 500 GB SSD sanmıyorum... Oyunlarımın kapladığı alana yeteceğini?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O kolay iş eğer yapabilirsem yükseltirim alırken veya ilerleyen zamanlarda yeni ssd alırım yoksa 1tb bile artık zorlar.

Fiyat olarak daha ucuz var mıdır bilmem ama parçalar dandik değil, bunu söyleyebilirim. Anakart giriş seviyesi kalıyor ama problem yaratmaz bence.
Ama en azından bu anakartla OC şansım var ilerde de güzel bir hava soğutması alırım 12400f in gercek performansını açığa çıkartırım diye düşünüyorum.

Arkadaşlar bu forumdaki ve Şikayetvar'daki gaming.gen.tr ile ilgili sorunları ve şikayetleri gördükten sonra üzülerek almama kararı verdim. Sitenin satış sonrası desteğin kötü olduğu kanaatine vardım ürünü aldıktan sonra bana destek olamazlarsa 1-2 bin lira ucuza almışım bir önemi yok. Başka sitelere bakıp bana uygun olanını seçeceğim. Şu an için GameGaraj'da güzel bir sistem buldum PATHFINDER MSI 5T12-3070Ti - Game Garaj. belki ilerleye günlerde bütçemi belirleyerek yeni bir konu açarım cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı