Çözüldü Easy Anti-Cheat devreye girdiğinde sistem mavi ekran veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

crqdles

Hectopat
Yer
Transylvania
Daha fazla  
Easy Anti-Cheat'i kullanan üç oyunum var, Fortnite, bunda hiç sorun yaşamadan giriyordum. Ama Steam'de olan Brawlhalla ve Dead by Daylight'ta sürekli bir hata alıp ardından mavi ekran yiyorum, Brawlhalla'da neredeyse 1 yıldır bu sorun var. Kendiliğinden düzelir diye hiç dokunmamıştım ama düzelmedi. Ne yapılabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kanka onun çözümleri YouTube'da var şu an bulamam vaktim az yardımcı olmak istiyorum eskiden bende bir oyunda yaşamıştım o hatayı Easy Anti-Cheat hep bozuktu zaten birkaç tane dosya silmen gerek gir YouTube'a yaz farklı dillerde videolar var izleyerek çözüme ulaşmıştım.
Müsait olduğum an bakacağım, dönüş yaparım.

@tekel2001 Videoyu bulma şansınız var mı?

Sorunu çözmüş olabilirim, resim-2024-09-07-030508822 hosted at ImgBB linkte gördüğünüz üzere EasyAntiCheat klasöründe EasyAntiCheat yoktu. EasyAntiCheat'i hem Brawlhalla'ya hem de Dead by Daylight'a kopyaladım, ikisinde de ilk girişimde bir sorun olmadı. Normalde mavi ekran alırdım. İkisinde de bundan sonra sorun olmadığı için çözümün bu olduğunu düşünüyorum, eğer sorun yaşanırsa güncelleme yaparım.

İkinci bir çözüm daha, dosyaları doğruladım.
Kanka onun çözümleri YouTube'da var şu an bulamam vaktim az yardımcı olmak istiyorum eskiden bende bir oyunda yaşamıştım o hatayı Easy Anti-Cheat hep bozuktu zaten birkaç tane dosya silmen gerek gir YouTube'a yaz farklı dillerde videolar var izleyerek çözüme ulaşmıştım.

Müsait olduğum an bakacağım, dönüş yaparım.

@tekel2001 Videoyu bulma şansınız var mı?

Sorunu çözmüş olabilirim, resim-2024-09-07-030508822 hosted at ImgBB linkte gördüğünüz üzere EasyAntiCheat klasöründe EasyAntiCheat yoktu. EasyAntiCheat'i hem Brawlhalla'ya hem de Dead by Daylight'a kopyaladım, ikisinde de ilk girişimde bir sorun olmadı. Normalde mavi ekran alırdım. İkisinde de bundan sonra sorun olmadığı için çözümün bu olduğunu düşünüyorum, eğer sorun yaşanırsa güncelleme yaparım.

İkinci bir çözüm daha, dosyaları doğruladım.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı