noyy Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 226 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #1 Merhaba, iyi akşamlar, Steam üzerinden War Thunder'a girmeye çalışırken şu hatayı alıyorum, ne yapmam gerekiyor?
Merhaba, iyi akşamlar, Steam üzerinden War Thunder'a girmeye çalışırken şu hatayı alıyorum, ne yapmam gerekiyor?
Çözüm noyy 31 Mayıs 2024 Arda Beyss dedi: Steam üzerinden oyuna sağ tıklayıp depolama kısmından oyunun dosya bütünlüğünü kontrol et düğmesine bas. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı. Sorunu çözdüm biraz önce, arkada herhangi bir oyun açık olunca açmıyormuş, değerli yorumun için teşekkürler.
Arda Beyss dedi: Steam üzerinden oyuna sağ tıklayıp depolama kısmından oyunun dosya bütünlüğünü kontrol et düğmesine bas. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı. Sorunu çözdüm biraz önce, arkada herhangi bir oyun açık olunca açmıyormuş, değerli yorumun için teşekkürler.
Arda Beyss Femtopat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #2 Steam üzerinden oyuna sağ tıklayıp depolama kısmından oyunun dosya bütünlüğünü kontrol et düğmesine bas. Artı 0 Eksi
Steam üzerinden oyuna sağ tıklayıp depolama kısmından oyunun dosya bütünlüğünü kontrol et düğmesine bas.
KS KS noyy Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 226 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #3 Arda Beyss dedi: Steam üzerinden oyuna sağ tıklayıp depolama kısmından oyunun dosya bütünlüğünü kontrol et düğmesine bas. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı. Sorunu çözdüm biraz önce, arkada herhangi bir oyun açık olunca açmıyormuş, değerli yorumun için teşekkürler. Artı 0 Eksi Çözüm
Arda Beyss dedi: Steam üzerinden oyuna sağ tıklayıp depolama kısmından oyunun dosya bütünlüğünü kontrol et düğmesine bas. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı. Sorunu çözdüm biraz önce, arkada herhangi bir oyun açık olunca açmıyormuş, değerli yorumun için teşekkürler.