Çözüldü Rust Easy Anti-Cheat ekranında "KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE" mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Oraxy

Picopat
Daha fazla  
RAM
G.Skill SniperX 16GB(2x8GB) 3200MHz DDR4 CL16 Ram (F4-3200C16D-16GSXFB)
SSD veya HDD modeli
crucial 240gb bx500
Ekran kartı
Sapphire rx 580 8 gb
İşlemci
r5 2600
Rust adlı oyun açılırken Easy Anti-Cheat ekranı doluyor ve ardından mavi ekran alıyorum. Daha önce yine konu açmış çözmüştüm RAM sınayarak ama aynı çözüm burada işe yaramadı. Rus'ta yeni bir güncelleme geldi ve ayrıca dün de Windows'u güncelledim hangisi ile ilgili bilmiyorum ama minidump dosyalarım: Minidump - Google Drive
Ayrıca mavi ekranda "KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE" adında bir hata alıyorum.

Çözüm
ASUS (Gigabyte) USB Charger yazılımını kaldırın.

Ekran kartı sürücüsü çökmüş.

DDU ile kaldırıp yeniden kurun.

Ama diskle de alakalı çok uyarı var. Hatta bir hata sırf diskle alakalı.

HD Tune Pro ile "Quick Scan" kapalı şekilde "Error Scan" yapın ve sonuçlara ek olarak Health ve SMART verilerini de paylaşın.

Teyit için yine de soruyorum.

Ana kart modeliniz B450 AORUS M, işlemciniz R5 2600 mü?

Takılı RAM de F4-3000C16-8GSXWB olarak görünüyor.
RAM belleğin teyidini sağlayın.

Bu verilerin hepsi WinDbG ile ve !sysinfo smbios komutu kullanılarak sağlanmıştır.

Yanlış dosyaları incelemek istemediğim için ayrıntı istiyorum.
Bilgisayarımda programfiles'da vs Gigabyte ile ilgili dosyalar var ve bunların içinde on off charge gibi dosyalar var fakat "program ekle veya kaldır"da gözükmüyor.

Tamamdır dediğiniz her şeyi yaptım ve ssini almadığım için taramayı yine yapıyorum ama hatırladığım kadarıyla taramada damaged block çıkmamıştı. Sadece health kısmında sıkıntılar olabilir o ihtimale karşı yeniden yapıyorum. Bir de zaten kopyalama diye bir seçenek vardı o şekilde istiyorsunuz sanmıştım onun için öyle attım. HD Tune Pro'dan değil de direkt HD Tune'den yapıyorum hesap istiyordu sıkıntı olmaz değil mi?

Sonuçlarım bunlar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.jpg
    Screenshot_2.jpg
    80,8 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_3.jpg
    Screenshot_3.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_4.jpg
    Screenshot_4.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 31
Kaç derece olduğunu ve bu derecenin ekstrem fazla mı olduğunu nereden görebilirim çünkü fiziksel ekstrem bir sıcaklık göremedim(PC sabahtan beri açık olmasına rağmen). Bu arada oyunu açtım ve mavi ekran yemedim çok teşekkürler :).

Technopat Haberler

Geri
Yukarı