Easy Anti-Cheat olan oyunlar açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

MeTo035

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8GB
Ekran kartı
GeForce GTX 1650 8GB
İşlemci
İntel İ5 103000H 2.50 GHZ
Easy Anti-Cheat ile çalışan oyunları oynamak istediğimde (Sea of Thieves, Squad vb...) oyun açılmıyor. Easy Anti-Cheat ekranı geldikten hemen sonra oyun açılmıyor, yerine o Easy Anti-Cheat'in ekranı gidiyor ve oyun açılmıyor.

Hocam oyunun dosyalarında gezinin, Easy Anti-Cheat indirme dosyası olmalı bir de oyunlar orijinal mi?

Evet oyun orjinal bir sürüm Steam üzerinden almıştım oyunu. Daha önceden 16 saat kadar oynamıştım. Tekrar oynamak istediğimde bu sorun ile karşı karşıya kaldım. Dosyalarında bir Easy Anti-Cheat indirme dosyası evet var lakin yönetici olarak da başlatsam başka bir şekilde de başlatsam CMD ekranı açılıyor ve 1 saniye bile sürmeden kapanıyor.

Hocam bende aynı sorunu yaşamıştım kullanıcı adımda Türkçe karakter vardı değiştirdiğimde bazı ek denemelerden de sonra girmişti. Sizde deneyebilirsiniz.

Merhaba tekrardan ben şu an itibari ile sorunu bir çözüme kavuşturdum. Lakin nasıl yaptığım veya yaptığım işlemlerden hangisi işe yaradı bir bilgiye sahip değilim. Yardım etmeye çalışan herkese teşekkür ederim iyi geceler dilerim.

Haklısınız NVIDIA GeForce Experience yüklü bilgisayarımda etken bir uygulama olabilir mi sizce?

Kurmayı denediğimde bir CMD ekranı açılıyor ve birkaç salise içinde hemen kapanıyor.

Easy Anti-Cheat gerektiren oyunlar genelde oyunlarında hile yapılması istemediği için kurmayı zorunlu tutuyor. En iyi çözüm Easy Anti-Cheat kurmak olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı